Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Poza tym kurwa, jaka wojna? To wszystko ma na celu destabilizację UE co już się zresztą udało osiągnąć, to że TV pokaże jakieś tam ruiny, ciała itp to wszystko prawda, czy może tylko CGI? Plus dosyłanie sprzętu, hajsu, byle ten cyrk przeciągać.
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko spierdolić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Jak mnie wkurwia takie pierdolenie, że Rosja by napadła na Polskę, gdyby nie ukraina xd co ma piernik do wiatraka. Rosja atakuje ich z terenów bialorusi i tak samo mogłaby zaatakować nas. Plus obwód kaliningradzki, Litwa która jest do zajęcia w parę chwil. TAKZE UKRAINA NIE MA NiC DO ZAMIARÓW ROSJI WOBEC POLSKI !
Ahahaha czyli do niego masz problem imbecylu bo nie podoba mu się zachowanie polskiej patoli a nie widział początku zdarzenia, a sam kretynie pochwalasz takie zachowanie mimo, że też debilu nie widziałeś początku zdarzenia.
Czyli innymi słowy mówiąc jesteś zwykłym patusem który pochwala takie zachowania i chuj ci w dupę matkojebco.
Patole trzeba jebać prądem, ale zgłaszanie kogoś tylko za pisanie to zwykłe ścierwo jest.
A juz samego omzirk nie skomentuję bo niedawno jadłem.
HAHAHAHAHHA tyle powiem bo się nie będę staczał do twojego poziomu bo niżej już się nie da.
pusty gar, zimny kaloryfer I banderowiec z siekierą kołaczący do drzwi
Ah, wigilia 2022
A pod choinką nowiutkie wyostrzone jak brzytew widły dla zbłąkanego banderowca od dziadka mroza.
co by niektórych w oczy i w dupę piekło...
+ Za Flagę Polski na profilowym
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko spierdolić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
No właśnie, wojna jest na wschodzie Ukrainy. 80% ludzi którzy uciekli przed wojna, to nawet wystrzału nie usłyszało. Prawda jest taka, że tlucza się na wschodzie Ukrainy, a na zachodzie ludzie żyją w miarę normalnie. Wystarczyło tylko tych uciekający ze wschodu na zachód przerzucić. Dziwi mnie też, że Ci Ukraińcy młodzi są i chyba powinni swojego kraju bronić. W sumie nie dziwię się Polakom, że się tak wkurwiają, jak oni Ukraińcy mają lepiej niż Polacy, czy to ze służbą zdrowia czy z innymi sprawami. Wiele Ukraińców wykorzystało sytuację, by tylko sie do UE przenieść. Zachowanie tych Polaków jest patologiczne i tego nie popieram
No właśnie, wojna jest na wschodzie Ukrainy. 80% ludzi którzy uciekli przed wojna, to nawet wystrzału nie usłyszało. Prawda jest taka, że tlucza się na wschodzie Ukrainy, a na zachodzie ludzie żyją w miarę normalnie. Wystarczyło tylko tych uciekający ze wschodu na zachód przerzucić. Dziwi mnie też, że Ci Ukraińcy młodzi są i chyba powinni swojego kraju bronić. W sumie nie dziwię się Polakom, że się tak wkurwiają, jak oni Ukraińcy mają lepiej niż Polacy, czy to ze służbą zdrowia czy z innymi sprawami. Wiele Ukraińców wykorzystało sytuację, by tylko sie do UE przenieść. Zachowanie tych Polaków jest patologiczne i tego nie popieram
Jak mnie wkurwia takie pierdolenie, że Rosja by napadła na Polskę, gdyby nie ukraina xd co ma piernik do wiatraka. Rosja atakuje ich z terenów bialorusi i tak samo mogłaby zaatakować nas. Plus obwód kaliningradzki, Litwa która jest do zajęcia w parę chwil. TAKZE UKRAINA NIE MA NiC DO ZAMIARÓW ROSJI WOBEC POLSKI !
Weź to spróbuj wytłumaczyć tym przyjebanym ludziom z flagą ukrów na profilowym na fb, a zaraz będzie że onuca jesteś.
Wypowiadala sie w tv babka, ze ci upaincy wyjebali wczesniej pilke jakims dzieciakom, a te poszly do starych na skarge. Tu moze byc jej efekt. Czy to prawda nie wiem niech policja ustala fakty. Fakt jest jednak taki, ze u moich tesciow po wsi i okolicy grasuje banda upaincow okradajacych gospodarstwa. Ostatnio jeden popierdalal i uciekal przed policja. Niedlugo, jak skonczy sie slepota Polakow, takie rzeczy beda wyplywac szerokim strumieniem jak z zapchanego kibla.
Wiele Ukraińców wykorzystało sytuację, by tylko sie do UE przenieść
Do PL, bo Tu mają jak w bajce...
----------
a zaraz będzie że onuca jesteś
Każdy jest (ten kto tak pisze też), bo jak nie ojciec, to dziadek onuce na nodze nosił, to bardzo nieprzemyślane wyzwisko...
----------
Wypowiadala sie w tv babka, ze ci upaincy wyjebali wczesniej pilke jakims dzieciakom
A potem skleją nagranie (te nagranie też jest sklejane), jak np... ... TE , i chcą współczucia...
My jako Polska sami dla Naszych nie mamy, ale jak coś jest modne to lecimy z mordami, bo ktoś gada, że tak trzeba lub tak się powinno...
Jebał ich pies...
To za TVP chyba tydzień temu podali, że prace znalazło coś 430 tys Ukrow, z tych którzy wjechali. To chyba większość na poziomie 7-8 %.
Za Rzeczpospolitą, artykuł z maja podają, że u nas jest 450 tys młodych Ukrow mężczyzn w wieku poborowym, którzy nielegalnie wyjechali z Ukrainy.
Niech ktoś wrzuci film jak policjat to rzucającego się Ukra(już bohater lewactwo TVN i Polsatu) powiedział, że mu jebnie w łeb. Pewnie już ma postępowanie i zwolnienie ze służby.
dawno dawno temu za gorami za lasami zyl sobie chlopak z dziewczyna,i pewnego razu postanowili wyjechac na wakacje nad morze. podroz byla dluga ale czas zakochanym sie nie liczyl ,tylko oni . wchodzac do domku nad morzem zostali przywitani przez starsza kobiete . szczesliwa para poszla do swojego pokoju na samej gorze. ukochana poczula sie slabo i powiedziala chlopakowi zeby zszedl na dol i zrobil obiad. i tak zrobil. wzial ziemniaki mielone i pichcil sobie . po jakims czasie przyszla gospodyni domku stanela kilka matrow od niego i sie tylko przygladala w milczeniu. zdezorientowany chlopak nie wiedzial co sie dzieje olal babke i dalej sobie pichcil. starsza kobieta odeszla. gdy skonczyl robic obiad ,wzial wszystko i poszedl na gore. gdy juz znajdowal sie na swoim pietrze zauwazyl jak jakis chlopak wychodzil z lazienki w samym reczniku. tylko spojrzal szyderczo na chlopaka z obiadem i poszedl do swojego pokoju. nikogo poza nimi nie bylo. ukochany wszedl do pokoju i zauwazyl ze dziewczyna spi. wiec postanowil ja obudzic zeby zjedli razem obiad. niestety dziewczyna byla slaba i zauwazyla ze cos jest nie tak. nie swiadomy chlopak zapytal sie kobiety co sie dzieje, lecz ona nie potrafila tego wytlumaczyc, byla jakby nacpana lub zachipnotyzowana.
i tak minal sobie rok dwa, ale chlopakowi tamto zdarzenie nad morzem nie dawalo spokoju. i tak myslal i myslal...
a moze to nie bajka?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów