📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Davao napisał/a:
Piwko za wyjaśnienie ukrą gdzie ich miejsce. Bo się w dupach już przewraca.
to wyjasnil 2 chlopaczkow po 60kg co chcieli se pilke pokopac xd
Chuj z nimi, najważniejsze , że osiedlowa karynka zawsze się znajdzie
TrzyDwaJeden napisał/a:
Tą elytę to trzeba wyłapać jak szczury i zapakować do kopalni. Niech kopią węgiel którego brakuje. Byłby jakiś pożytego z tego ścierwa osiedlowego
Nie masz pojęcia o pracy w kopalni. Niewykwalifikowany pracownik prawdopodobnie nie przeżył by jednej szychty. Zero pożytku z takiego.
Halman napisał/a:
co by niektórych w oczy i w dupę piekło...
To by lepiej z konturem Polski wyglądało
BigLebovsky napisał/a:
Nie masz pojęcia o pracy w kopalni. Niewykwalifikowany pracownik prawdopodobnie nie przeżył by jednej szychty. Zero pożytku z takiego.
Masz racje,
Ale tyle ich jest zeby na pare lat by ich starczylo
ci co do Polski przyjechali to UPA nie popierają
A jaki wyszczekany ten kurwiszon co tam stoi za plecami kilku chłopa.
Wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim ?
Że Rosja nie będzie musiała tu wkraczać na Polską ziemię bo sami naszym podejściem zaczniemy się napierdalać między ukraińcami i doprowadzimy do wojny domowej.
Taki będzie finał.
Że Rosja nie będzie musiała tu wkraczać na Polską ziemię bo sami naszym podejściem zaczniemy się napierdalać między ukraińcami i doprowadzimy do wojny domowej.
Taki będzie finał.
Brawo!! Szacun za pokazanie ukrom, że nie są u siebie. Chłopaki już chyba zapominają gdzie są. Darcie mordy i chlanie wszędzie gdzie się da jest na porządku dziennym!
Pierdolony jaki wyszczekany w piłkę sobie chciał pograć.. szkoda ze tak grzecznie ich wyprosił
Co za pierdolona patologia osiedlowa. Co taki Polaczek ma w głowie? On zasługuje na miano bycia Polakiem? Z dala świeci brakiem podstawowej wiedzy, nawet niezbyt wie gdzie jest Ukraina. Prostactwo, buractwo i wstyd. Jego światopogląd kończy się na "łosiedlu", agresja po jaskiniowych przodkach wypływa w dodatku w nieuzasadnionym powodzie. I to towarzystwo ma prawo chodzić na wybory... Mniejsza z Ukraińcami, ale wstyd mi za to osiedlowe bydło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów