📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jajcarz! hahahaha! Kurwa piwo!
A to nie ten co się rzucał ostatnio na hejty na sadisticu ? co nagrał jakiś filmik gdzie odpowiadał na komentarze ludzi z sadistic.
Krzysiu szacun ! widze że zanim cię CIA zgarneło zdążyłeś jeszcze wrzucić filmiki z zdarzenia na Sadistica.
Nasz Polski James Bond
Nasz Polski James Bond
SuperGluchy@ Na szczęście to nie ja Mam się dobrze
Weźcie spierdalajcie z tym typem, ma tyle do powiedzenia o stanach co średnio wyedukowany rumun o francji.
4:48 na pierwszym filmiku- zobaczcie jak jej fajnie skacza cycki :] Zajebista jest
Iguor
czyli twój tata ? gość siedzi tam ponad 20 lat a pierdolisz jakieś nonsensy , ty pewnie najdalej to w Sosnowcu byłeś
czyli twój tata ? gość siedzi tam ponad 20 lat a pierdolisz jakieś nonsensy , ty pewnie najdalej to w Sosnowcu byłeś
MudPie napisał/a:
A to nie ten co się rzucał ostatnio na hejty na sadisticu ? co nagrał jakiś filmik gdzie odpowiadał na komentarze ludzi z sadistic.
Nie to nie tan, tamten to Tryger
A zwróciliście w ogóle uwagę na zagrywki telewizji? Nie dość że kolesia i całą jego rodzinę ukrzyżowali publicznie to jeszcze mu chorobę psychiczną dopisali. Bo jak ktoś nie zgadza się ze zdaniem rządu i mediów to musi być popier****ny i nienormalny. Sam fakt zagrożenia zamachem bombowym sprawił że przynajmniej cały kraj go wysłuchał. A że wolność raczej nie będzie mu w najbliższym czasie dana jest skutkiem zwrócenia na siebie uwagi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów