Mieszkaniec kamienicy przy ul.Złotej 83 na warszawskiej Pradze Północ opowiada o tym jak jego niewierna żona doprowadziła do tragedii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Właśnie, od kiedy Złota 83 to Praga Północ? Jak ktoś sobie wklepie "Złota 83" w googlemap (polecam streetview) to zobaczy, że zapewne to dobry adres. Jednak do Pragi Północ to kawał drogi jeszcze. Chyba, że w przypływie złości gonił go parę kilometrów i poderżnął mu to gardło na Pradze.
Pothead napisał/a:
Polak katolik poderżnął gardło kochankowi swojej żony
Proszę pańswa. Mylimy pojęcia Katolik nie zabija, katolik wybacza, katolik trzyma się praw boskich. Jeśli ten typ nazywa się katolikiem to jego sprawa. Ja równie dobrze mogę się nazwać teraz murzynem ale niestety nie mam czarnego koloru skóry więc mijam się z prawdą, podobnie jak ww. pan. Jest skrzywdzony przez los, mówi z sensem i logicznie, nie można mu zarzucić idiotyzmu czy tępoty ale źle postrzega swoją wiarę. Nie może czcić Boga, którego praw się nie przestrzega. Możecie nazwać go katolem, bezbożnikiem, ciemnotą ale nie katolikiem. Za tego typu wyjazdy wobec wiernych, którzy kierują się w życiu dobrocią i Boskimi przykazaniami no i przede wszystkim nie mają nic wspólnego z tego typu patologią powinno się lać po ryju. Na szczęście katolicy w przeciwieństwie do akbarów jeśli mówią że walczą ze złem za pomocą swej dobroci to to robią a nie przy okazji wysadzają niewygodne im persony. Dlatego pewien mądry redaktor z Uważam Rze zauważył że katolicy nie są w stanie się bronić, ich metody nie są tak skuteczne jak metody muzułmanów więc są skazani na ciągłe i nieuchronne napaści ze strony mediów i lemingów
Pozdro
Złota nie jest na Pradze, tylko przy Siennej w Centrum.
Moja mama tam mieszkała i mówiła, że w sumie On i ten za kamera i inni, o których było w "tej serii" to byli spoko ludzie, tylko no...cepelia straszna.
Moja mama tam mieszkała i mówiła, że w sumie On i ten za kamera i inni, o których było w "tej serii" to byli spoko ludzie, tylko no...cepelia straszna.
czy tylko mi jego głos przypomina Ryśka Ridla?
qyk napisał/a:
Trochę mnie to dziwi Dlaczego akurat kochankowi? Jak suka nie da to pies nie weźmie
jak pies przydusi to i suka musi!
-morderca ...i wtedy dźgnąłem go w brzuch, wyprułem jelita i powiesiłem go na nich na żyrandolo-wiatraku gdzie kręcił się do rana...
-babcia ,, to bardzo nieładnie, straszne..."
-babcia ,, to bardzo nieładnie, straszne..."
Czaja93 napisał/a:
Ta babcia najlepsza: No tak, tak, tak, tak, tak, no tak, tak tak
"Musisz skrobać, skrobać. Pomidorową zrobiłam. Dobra. Jedz, bo wystygnie"
IwanMT napisał/a:
Złota nie jest na Pradze, tylko przy Siennej w Centrum.
Dobrze wiedzieć, ale już nie mogę edytować posta. Warszawa jest chyba jedyną europejską stolicą, w której slumsy są nawet w śródmieściu.
saf6 napisał/a:
ten koleś ma niezły głos, mógłby być lektorem
Sądząc po wyczynach raczej Lecterem...
do okna monitorować osiedle a nie na wywiady mohery ! przecież młodzież się sama nie upilnuje !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów