Jak ktoś ma zamiar narzekać, że mało sadystyczne, niech idzie na harda..
Jak ktoś ma zamiar narzekać, że mało sadystyczne, niech idzie na harda..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przyjacielu (hehe), w swoich "postach" nie przekazujesz nic - ograniczają się one do kilku wulgaryzmów, a te Twoje wycieczki personalne mogą mnie w najlepszym przypadku rozbawić.
Typowy polaczek - przedstawię tu Twoją krótką psychoanalizę (zaznaczam, że nie jestem drugim Freudem):
Kamil, lat 13. Myśli, że jest wielkim patriotą, wielbi Piłsudzkiego i Dmowskiego, wykazuje się znikomą znajomością historii. Lubi przedłużać swoje wypowiedzi kilkoma przekleństwami. Jest zmanipulowany do tego stopnia, że myśli, że rzucając kamieniem w Policje albo podpalając samochód dowolnej stacji telewizyjnej jest wielkim rewolucjonistą. Nie wie, kiedy i w jakiej sytuacji używamy znaku zapytania.
Nie myliłem się. Debil
Jest zmanipulowany
A tutaj to już w ogóle sie skompromitowałeś
co za glupia pizda
Trzeba wytłuc tą dzicz, pseudo polaczki patrioty. Pozdro do 11
Frajer zajebany, ucieka od odpowiedzialności jak cipa.
Chuj nas obchodzi, że to Twój pierwszy post.
Ale gówno, nie dawajcie tego na sadola.
Ale pedał.
I tak prawda jest taka polaczki, że ta dzicz jest najbardziej zmanipulowaną "grupą społeczną" w Polsce. I to perfekcyjnie zmanipulowaną, bo myślą, że robią to dla dobra Narodu.
Nie posraj się. Nudzi Ci się kurwa? Zajmij się czymś pożytecznym, a nie kurwa wielki śledztwo robi kto, od kogo i gdzie skopiował. Ile to jeszcze trzeba takim "ludziom" tłumaczyć, że mają wypierdalać na kwejka i reszte szajsu.
Inteligentna wrzuta. Liczysz na zdobycie piw od polaczków pseudo-patriotów.
A to tylko te ostatnie, więc "w swoich "postach" nie przekazujesz nic - ograniczają się one do kilku wulgaryzmów", pasuje raczej do Ciebie.
Napisałem to, bo mam chwile czasu, a Twój post mnie wkurwił (żartowałem ). Nie odpisuj, nie przeczytam Hmm, w sumie to możesz mi pojechać od oszołomów i nazistów (Huraaa!)
Kiedy stawiamy ? znak zapytania, mistrzu? Dobrze ? to zrobiłem% (Żarcik i tak nie przeczytam).
Aha, giń lewackie ścierwo!
Zabolało Cię, że wierzysz w to co mówią? Bez ŻADNEJ weryfikacji? "Słuchaj Fiutek, Piłsudzki to nasz przyjaciel jebał komuchów, zapomnij o przewrocie majowym, procesie brzeskim (szybko przeczytaj o tym na Wikipedii) chuj z tym, że sam był w PPS-ie (rzecz jasna nie sprawdzisz, bo jak już powiedziałem jesteś mało inteligentny), jebać komunizm/socjalizm (ci idioci używają tego naprzemiennie) a Hitler jest super i w ogóle, to przecież Stalin mordował Polaków a Hitler ich wyzwalał.
@pater patriae
Dobrze, sam bym tak komuś odpisał, ale liczyłem, że nikt tak głęboko wejdzie w moją 'przeszłość'.
@up
Nie odpisuj, nie przeczytam
As you order
Aha, giń lewackie ścierwo!
No i w końcu z kimś się mogę zgodzić, zapomniałeś jeszcze o
oszołomach i nazistach
pzdr
@fiutek
Zabolało Cię, że wierzysz w to co mówią? Bez ŻADNEJ weryfikacji? "Słuchaj Fiutek, Piłsudzki to nasz przyjaciel jebał komuchów, zapomnij o przewrocie majowym, procesie brzeskim (szybko przeczytaj o tym na Wikipedii) chuj z tym, że sam był w PPS-ie (rzecz jasna nie sprawdzisz, bo jak już powiedziałem jesteś mało inteligentny), jebać komunizm/socjalizm (ci idioci używają tego naprzemiennie) a Hitler jest super i w ogóle, to przecież Stalin mordował Polaków a Hitler ich wyzwalał.
@pater patriae
Dobrze, sam bym tak komuś odpisał, ale liczyłem, że nikt tak głęboko wejdzie w moją 'przeszłość'.
@up
As you order
No i w końcu z kimś się mogę zgodzić, zapomniałeś jeszcze o
pzdr
Nie mam zamiaru szukac czegokolwiek na wikipedi, nie mam tez zamiaru dyskutowac z takim trolem i hipokrytą jak ty, chcesz byc fajny i smieszny a jestes poprostu zerem, udowodniles to wypowiedziami w tym temacie
Nie pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów