Uciekając ze strefy zagrożenia powinni szanować nawet najmniejszą okazaną pomoc? Powinni być wdzięczni Niemcom za otwartość i szanować miejsca, w których zostali zakwaterowani? Sami zobaczcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Uciekając ze strefy zagrożenia powinni szanować nawet najmniejszą okazaną pomoc? Powinni być wdzięczni Niemcom za otwartość i szanować miejsca, w których zostali zakwaterowani? Sami zobaczcie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Same brudasy pewnie podpaliły, żeby szybciej dostać mieszkania.
Nie bardzo rozumiem przesłania - moja leśniczówka po pożarze wyglądała by pewnie tak samo...
Dobra, dobra bo nie chciało mi sie oglądać do końca... Chwalili się który z nich to podpalił ?
Nie rozumiem o co ten hałas, po prostu to przypomina im, o ich rodzinnych stronach. Ci panowie posprzątali w ich domu, jak wrócą lokatorzy będą niezadowoleni !
Ile za ta maszynke i czy wyslesz za pobraniem do Radomia?
Widać kto jest parobkiem europy
Pewnie mieszkali tam sami trzydziestoparoletni nastolatkowie, którzy nie umieli obsługiwać kuchenek gazowych. Powinni im zapewnić służbę by nie musieli gotować, sprzątać (oczywiście ze względów bezpieczeństwa). Dla lepszego komfortu mieszkania w takich warunkach panie z socjału mogłyby też dać dupy raz na tydzień, korona by im z głowy nie spadła.
Przecież w Niemczech prawicowcy podpalili TYSIĄCE tzw. Flüchtlingsheimów.
Tak właśnie te biedne matki z dziećmi, oddzielone od swoich mężów i ojców traktują to, co podsuwa im się pod nos. Pierdolona dzicz.
Kapłan_pustki napisał/a:
Przecież w Niemczech prawicowcy podpalili TYSIĄCE tzw. Flüchtlingsheimów.
Ale na logikę, to czemu mieliby podpalić jeden, stojący w środku osiedla budynek? Najłatwiej niepostrzeżenie jest podpalić skrajny budynek. Tutaj raczej pożar nastąpił, bo afrykańscy lekarze i inżynierowie nie potrafili używać urządzeń elektrycznych typu kuchenka. Albo podpalili celowo, żeby szybciej ich przeniesiono do mieszkań socjalnych.
I na chuj pokazuje budynek po pożarze? Nic dziwnego że lata sprzątać po brudasach... Bo to nic nie wnosi jak te szmatłogłowe ścierwa żyją... A uj nie pierdole więcej oni mnie mimo wszystko wyprawiają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów