18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Polak, niemiec i cygan
auguriusz • 2012-11-13, 17:48
Polak, Niemiec i cygan poszli na szkolenie z urzędu pracy.

Polak wyniósł nową wiedzę.
Niemiec nowe doświadczenia.

Cygan dwa portfele i projektor.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
rockface123 2012-11-13, 18:06
Polak zajebał niemca i okradł cygana.

tak to powinno wyglądać

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
MUodyy 2012-11-13, 18:10 2
Był dzisiaj ten kawał na sadolu... Nie mogę znaleźć tematu ale główny kawał brzmiał w stylu:
"Po co cygan idzie do urzedu pracy?
- Po nowy długopis"
Zgłoś
pakicito 2012-11-13, 18:30 3
Cytat:

Polak zajebał niemca i okradł cygana.

tak to powinno wyglądać

jak można, kurwa, zniżać Polaka poniżej poziomu cygana?
Zgłoś
beephe 2012-11-13, 19:09
Ssss...ssss...sssłabe.
Zgłoś
łysa_pała 2012-11-13, 19:50 2
Fejk jak chuj... Cygan i urząd pracy?!
Zgłoś
Sorg 2012-11-14, 2:07 3
W tym czasie czarnuch obrabiał im samochody ;]

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Brzydkii 2012-11-14, 8:33 2
Coś w tym jest. Moja matula pracuje w urzędzie pracy i zawsze jak przychodzi cygan to brakuje długopisu/bloczków.
Zgłoś
Ranger 2012-11-14, 9:15 2
Cytat:

Coś w tym jest. Moja matula pracuje w urzędzie pracy i zawsze jak przychodzi cygan to brakuje długopisu/bloczków.

Chciałeś chyba powiedzieć: ''Moja matula idzie się napić kawy do urzędu pracy i jeszcze jej za to płacą'' bo po moich doświadczeniach z tą instytucją śmiem wątpić, że ktokolwiek tam pracuje
Zgłoś
s................r 2012-11-14, 9:33
fake, polak nie dotrzyma towrzystwa cyganowi
Zgłoś
zonabregana 2012-11-14, 9:41
to przypadkiem nie urząd pracy okradł cygana? a nie od tego mamy zus...

tak, już można się śmiać
Zgłoś
Brzydkii 2012-11-14, 10:55 1
Ranger napisał/a:

Chciałeś chyba powiedzieć: ''Moja matula idzie się napić kawy do urzędu pracy i jeszcze jej za to płacą'' bo po moich doświadczeniach z tą instytucją śmiem wątpić, że ktokolwiek tam pracuje

Może z perspektywy zwykłego Kowalskiego tak to wygląda ale w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Poza tym zależy też na kogo trafisz, czy na osobę, która ma wszystko w dupie, czy też na kogoś kto rzeczywiście stara się jakoś pomóc. Czarne owce znajdą się wszędzie.
Zgłoś
Ranger 2012-11-14, 12:11 1
Cytat:

Czarne owce znajdą się wszędzie.

Widocznie najwięcej jest ich w urzędach...

Cytat:

Może z perspektywy zwykłego Kowalskiego tak to wygląda ale w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.

Tylko, że dla ''zwykłego Kowalskiego'' ten urząd został stworzony. A ja ze samym zarejestrowaniem się jako bezrobotny miałem problem, bo przyczepiono się do czarnego tuszu we wypowiedzeniu z poprzedniej pracy... A na picie kawy zawsze znajdą czas, stąd takie zdanie na temat tego urzędu u ''zwykłego kowalskiego''.
Ale z drugiej strony rozumiem cię, gdyby moja matka pozorowała pracę to również bym pierdolił tak jak ty
Zgłoś
sidsky 2012-11-14, 15:06 3
Ja mam lepsze:

Autor wszedł na było.pl i podjebał mój dowcip z jednego z tematów.
Autor jest cholernym cyganem.

sadistic.pl/rumun-i-posredniak-vt151566.htm

Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów