📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha moje rejony. Sądeczczyzna
Zwróćcie uwagę na poziom tłukącego młotkiem. Podstawówkowe zasady fizyki dają mu, w moim odczuciu, odpowiednie rozeznanie, jak mocno pierdolnąć. Na tyle mocno, żeby skruszyć lód i nie za mocno, żeby nie narobić szkód (pominę tu kilka mało znaczących wgnieceń, wszystkie szyby są całe).
Ale do rzeczy: nawet najmniej rozgarnięty NASZ sebix jest wart sto razy więcej niż popularny ostatnio w jewropie vegański pedał.
Ale do rzeczy: nawet najmniej rozgarnięty NASZ sebix jest wart sto razy więcej niż popularny ostatnio w jewropie vegański pedał.
Gdybym miał taki samochód to na dachu odpaliłbym achtunga
to się nazywa skuwanie albo odkuwanie lodu (odladzanie). śniegu tam nie widzę...
Saxo nie w takie mrozy odpalało Po 2 miesiącach w delegacji na parkingu firmowym w styczniu przy -25 stopniach (była noc) odpaliła praktycznie od strzała (po uprzednim podładowaniu akumulatora)
Technika i podejście jak najbardziej prawidłowe. Facet zapewne zdaje sobie sprawę, że to nie nowy Bentley a pojazd warty tyle, co paczka fajek, więc ewentualne uszkodzenie i tak niewiele zmieni. Poza tym tzw. "bezpieczne metody" trwałyby dużo dłużej.
Sam mam w roli pojazdu "technicznego" starą Vectre, która może i jest warta tyle, co bak paliwa i radio, ale nad resztą parku maszynowego ma jedną przewagę - jadąc wąską polną drogą w nocy nie zastanawiam się, czy będą ryski od gałęzi czających się w ciemności.
Sam mam w roli pojazdu "technicznego" starą Vectre, która może i jest warta tyle, co bak paliwa i radio, ale nad resztą parku maszynowego ma jedną przewagę - jadąc wąską polną drogą w nocy nie zastanawiam się, czy będą ryski od gałęzi czających się w ciemności.
Nie wierzę, jeszcze nikt się nie przyjebał, że filmik ma już ze 2 lata jak nie więcej...
j.b.n napisał/a:
Zwróćcie uwagę na poziom tłukącego młotkiem. Podstawówkowe zasady fizyki dają mu, w moim odczuciu, odpowiednie rozeznanie, jak mocno pierdolnąć. Na tyle mocno, żeby skruszyć lód i nie za mocno, żeby nie narobić szkód (pominę tu kilka mało znaczących wgnieceń, wszystkie szyby są całe).
Wprost zadziwiająca jest twoja dedukcja. Wyczuwam pewien zachwyt kolegą, który prezentuje wyższy poziom inteligencji od twojej ale mam jedną uwagę: nie mierz wszystkich swoją miarą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów