18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tak jak w temacie, moze nie jest to nic sadystycznego. Mam nadzieje , ze komuś się spodoba własna myśl techniczna. Silnik od WSK 125, skrzynia fiat 126p.

Elektronik.
Zgłoś
rockface123 2013-02-25, 20:55 1
fajne do nauki jazdy wymienić te żałosne fiaty ,,elki" na takie traktorki ogrodowe

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
BornToBeGenius 2013-02-25, 22:53 3
Pojazd nie zarejestrowany, nie wpisany na niewiemczyistniejącą listę maszyn rolniczych, brak atestu na poszczególne części, jest to pojazd tak zwany 'składak' więc nie może pan nim jeździć. To będzie mandat 500zł, 10 pkt karnych, sprawa w sądzie i materiał w TVN Turbo - Uwaga Pirat!
Zgłoś
rymekfr 2013-02-25, 22:55
sadyzm, sadyzm wszędzie
Zgłoś
cold_fire 2013-02-25, 22:56
silnik od WSK 125 nadaje się do wszystkiego!
Zgłoś
ksztodrwysz 2013-02-25, 22:57
krata browarów za muzyke
Zgłoś
cripkillah 2013-02-25, 22:59
Siedzenie to chyba ze stadionu podjebał
Zgłoś
Y2h1amNpd2R1cGU 2013-02-25, 23:02
co powiesz na zmywarke do naczyn (i mowimy o naczyniach kuchennych;p) z tym silnikiem?
Zgłoś
kuczaj 2013-02-25, 23:04
Z tą orką to chyba fake... nie był nawet podczepiony ;<
Zgłoś
arsene007 2013-02-25, 23:31
fajna maszynka i pług musze powiedzieć niczego sobie
Zgłoś
B................r 2013-02-25, 23:37
I to jest czlowiek ktory woli wedke zamiast ryby.
Zgłoś
gumisrav 2013-02-25, 23:44
Pokrywa silnika skojarzyła mi się z przyciętą obudową od migomatu ))
Zgłoś
peetd 2013-02-25, 23:53
Jak ja bym chciał coś takiego... Kurwa, a gdzie bym tym jezdzil? A co sąsiedzi by powiedzieli? Pierdolę, nie chcę, ale piwo dam za inwencję...
Zgłoś
borisklinga 2013-02-26, 1:05 1
nadaje sie to do czegos innego niż jazda w kółko ?

Zgłoś
k................z 2013-02-26, 2:22 1
uśmiech się pojawił - piwo!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów