Dla niewtajemniczonych auto z przednim napędem , które driftuje za pomocą deski włożonej pod tylne koła i przy zaciągniętym ręcznym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Dla niewtajemniczonych auto z przednim napędem , które driftuje za pomocą deski włożonej pod tylne koła i przy zaciągniętym ręcznym.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki polak. Przecież to mazda 323f. Chyba każdy wie że to japoński samochód, czyli stworzony do driftu. Wyczynem było by zrobić takie coś w polskim samochodzie z napędem na przód, bo chyba takiego nie mamy
Aaa zapomniałem że tu nie ma przypisu z youtube.pl
MAZDA 323f 1.8 GT CHOCIWEL Przesłane przez szymoonXC dnia 11 maj 2008
drift na deskach :]
MAZDA 323f 1.8 GT CHOCIWEL Przesłane przez szymoonXC dnia 11 maj 2008
drift na deskach :]
to jak zamontuje sobie do byle jakiego samochodu kołka od wózka sklepowego i trochę porzucam dupą, to też będę taki zajebisty? zajebiście...
Do tej pory myślałem że temat driftu był zdominowany na sadolu przez użytkowników 20-to letnich bejc z silnikiem 1.6 latająch bokiem pod IKEĄ na śniegu
To ja też jestem fajny bo za łebka robilem tak rowerem
Głupota ludzka nie zna granic.
amerykanie, ruscy i Polacy w czołówce...
amerykanie, ruscy i Polacy w czołówce...
genialne, jeszcze deski pod przednie opony i można driftować bez straty na gumach *
oooo,to juz nie jezdza tam pojebani motocyklisci ktorzy jada na siebie z naprzeciwka i czekaja ktory pierwszy wymieknie?
Dajcie mu paczkę zapałek i gumkę a zrobi helikopter.Widać,że wychowany na Mcgayverze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów