📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Pan nie ma mózgu, dobrze że tacy wyjeżdżają z kraju, byle tu nie wracał.
spierdalać z tym idiota z usa... gość ma jakieś kompleksy w chuj, podczas wyzywania spuszcza oczy w dół ... to znaczy że jest mega cipeczką, popisującą sie w sieci ... lolz
Prawdziwy Polski samiec któremu wydaje się że wszyscy się go przestraszą jak im powie że ich zbije. Oprócz tego że ewidentnie jest głupi, ma jeszcze strasznie brzydki ryj. Taki ziemniak ze skwarami popijany wódą. Nie żebym nie lubił takiego połączenia, ale sami wiecie o co chodzi..porównując przeciętnego faceta w Polsce do potraw, to tylko ziemniaki z tłuszczem i kluchy mi się kojarzą. Wiem że mnie zjedziecie, ale niestety większość facetów w Pl tak wygląda i to sobą reprezentuje. Dobrze że wspomniany AdBuster broni honor w kamerkach internetowych. Przez takich jak ten debil, kojarzą nas tak Polak=Ziemniak.
Koleś to PolishAdam28. Kierowca co w Hameryce trukiem jeździ. Generalnie miał spinę na Truckera Hioba (szczurka) ale nie wiem o co. Nie lubię go strasznie zanudza w dodatki chla wódę na co drugim filmie. Nolibab3 opowiada 100 razy ciekawiej. Polecam jego filmy (nolibaba)
Cały shogun1978 wyzwał inną vlogerkę (madzik89) że dawała dupy za suby, dlatego tak się oburzył polishadam, wywiązała się przez to mała wojenka między polishadamem a shogunem...
Widziałem , widziałem to ten polishadam28 z YT . Gość popierdolony jakich mało.
Ale jaką rozgwiazdę hoduje w domu.
Ale jaką rozgwiazdę hoduje w domu.
Połowa i tak nie wie o co chodzi, więc wrzucanie takiego czegoś na sadola jest bez sensu. A dla tych co nie wiedzą chodzi o użytkownika YT shogun1978.
W dupie był gowno widział.
choc nie lubie dego okreslenia tu wlasnie mozna powiedziec "polaczek: nie polak bo jak widac z polska ma gowno wspolnego zwyczajny wiesniak do tego wulgarne bydle z rynsztoka u nas mieszkal by na wiosce i wystawal pod sklepem z winami a w usa zgrywa cwaniaka
Takie uposledzone gnidy daja obraz polonii zakompleksionej wiesniackiej krzykliwej. Poziom intelektualny rosliny doniczkowej . No ale usa to kraj dla debili wiec i wiele odpadow z innych krajow tam trafia
Takie uposledzone gnidy daja obraz polonii zakompleksionej wiesniackiej krzykliwej. Poziom intelektualny rosliny doniczkowej . No ale usa to kraj dla debili wiec i wiele odpadow z innych krajow tam trafia
polak polakowi wilkiem, kurwa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów