youtube.com/user/polishadam28
"Born 1820—Still going Strong"oglądałeś do końca?
No i po ptakach... gość się was wystraszył i zamyka działalność. Szlak... a takim był osłem
youtube.com/user/polishadam28
ale obejrzałeś do końca?
chodzi dookoła jak wilk w klatce
Przyzwyczajenie z więziennego spacerniaka w Polsce.
Trolowanie, to sztóka.Prawdziwy Polski samiec któremu wydaje się że wszyscy się go przestraszą jak im powie że ich zbije. Oprócz tego że ewidentnie jest głupi, ma jeszcze strasznie brzydki ryj. Taki ziemniak ze skwarami popijany wódą. Nie żebym nie lubił takiego połączenia, ale sami wiecie o co chodzi..porównując przeciętnego faceta w Polsce do potraw, to tylko ziemniaki z tłuszczem i kluchy mi się kojarzą. Wiem że mnie zjedziecie, ale niestety większość facetów w Pl tak wygląda i to sobą reprezentuje. Dobrze że wspomniany AdBuster broni honor w kamerkach internetowych. Przez takich jak ten debil, kojarzą nas tak Polak=Ziemniak.
Tak kurwa, tylko wygląd się liczy. Co komentarz to o wyglądzie. Sam masz jakieś kompleksy? Tylko ładna morda i dupa się liczą. Idź w chuj. Gówno wiesz o co poszło, wszyscy gówno wiecie a negujecie jak idioci. To jest właśnie typowe zachowanie, "nie wiem o co chodzi - wsiur, wsiok, brzydki ryj, polaczek". Wątpię w ludzi...
Ale ja nie skomentowałem tylko wyglądu, widać że nie zrozumiałeś metafory On całym sobą jest ziemniakiem. Wygląd, sposób mówienia i wartości które przedstawia powodują że....resztę sobie dopisz. Dodam jednak że wygląd jest BAAARDZO ważny ponieważ po wyglądzie widać z kim masz do czynienia. Pewnie jak widzisz menela obsranego od pyska do kutasa to myślisz sobie że wewnątrz jest pewnie fajnym człowiekiem. Ale jakie to ma znaczenia jak wali gównem i brudzi jak się go dotknie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów