📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Feragas napisał/a:
hee zbieram noze chcesz zobaczyc moje kukri?chodzi o taniec ćwoki, a nie o muzykę pedały jebane. Sęk w tym, że mają hobby i robią coś w życiu zamiast siedzieć ciągle przed kompem jak wy. Macie jakieś hobby swoje? bo szczerze w to wątpię.
chujowe, te w zielonym w niektórych momentach wygląda jakby się czegoś naszprycował i wyjebał na to litra ...
wiem 15 piw i główna ale może czasem warto się zastanowić czy materiał jest wart "głównej"
wiem 15 piw i główna ale może czasem warto się zastanowić czy materiał jest wart "głównej"
Jednej rzeczy nie rozumiem. Cokolwiek pojawi się związanego z konkretnym typem muzyki jest hejtowane. Techno - złe, dubstep - złe, rap/hip-hop - złe, pop - złe, metal - złe. Czego więc ci wszyscy hejterzy słuchają? Discopolo?
Oryginał: DJ Fresh - Gold Dust
Pieprzona hipsteria, a robić ni ma komu...
lubiłem dabstep, ale modne ostatnio przerabianie go na pop, mnie zniechęciło do niego
@PanZajac
Tak chce zobaczyć
@b3mol
matura? człowieku na chuj ci matura, jedynie na studia bo do roboty już nie jest potrzebna
Tak chce zobaczyć
@b3mol
matura? człowieku na chuj ci matura, jedynie na studia bo do roboty już nie jest potrzebna
Może się nie znam, może jestem staromodny i nie idę z duchem postępu... ale kurwa, taniec to to nie jest.
W ogóle co to za gówniana moda? Jakieś kurwa robotnicze koszule i te pedalskie czapeczki. Już nie wspomnę o tych zapuszczonych tłustych włosach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów