DUBSTEP 4EVER!
Pokemony? Mario? Ktoś właśnie rozjebał mi dzieciństwo srapstepowym gównem.
Katowice to fajne miasto a że was jeszcze ziemia nosi
Jednej rzeczy nie rozumiem. Cokolwiek pojawi się związanego z konkretnym typem muzyki jest hejtowane. Techno - złe, dubstep - złe, rap/hip-hop - złe, pop - złe, metal - złe. Czego więc ci wszyscy hejterzy słuchają? Discopolo?
Hejterzy nie słuchają, hejterzy piszą, że coś jest chujowe
pierdół (nawiązując do innych filmików) ] Po namierzeniu dane osoby będą utylizowane jak śmieci, w celu wyzbycia się chujowych genów i zapobiegania by przyszłe pokolenia ich nie odziedziczyły. Coś czuje że jakiś czas po takiej praktyce, świat byłby lepszy
Kolesie ... mnie to bardziej kojaży się z electric boogie, choć pewnie wiele ćwiczyli to jeszcze dużo pracy. Czerwony lepiej tańczy. Ten utwór wolę w innej wersji.
Tyle prostackich komentarzy pod jednym filmikiem. Niesamowite. Mam nadzieję że w przyszłości takie osoby będą namierzane [mam namyśli oczywiście wszystkich hejterów muzycznych jak i od używek czy innych
pierdół (nawiązując do innych filmików) ] Po namierzeniu dane osoby będą utylizowane jak śmieci, w celu wyzbycia się chujowych genów i zapobiegania by przyszłe pokolenia ich nie odziedziczyły. Coś czuje że jakiś czas po takiej praktyce, świat byłby lepszy
Przepraszam kurwa bardzo że wyrażam swoją opinię na temat twojego ulubionego gatunku muzyczno-remontowego. Przecież tylko genetyczne niedojeby, psychopaci, pedofile i skurwysyny mordujący własne matki piszą że coś im się nie podoba bo jest chujowe, gdyż brzmi jak remont u 30 sąsiadów na raz.
BTW Czy tylko mnie po pierwszej minucie zaczął łeb napierdalać?
A gdyby sąsiad z góry remont robił to by taki słuchacz dupstepu przeklinał w/w sąsiada i jego przodków 30 pokoleń wstecz.
Przepraszam kurwa bardzo że wyrażam swoją opinię na temat twojego ulubionego gatunku muzyczno-remontowego. Przecież tylko genetyczne niedojeby, psychopaci, pedofile i skurwysyny mordujący własne matki piszą że coś im się nie podoba bo jest chujowe, gdyż brzmi jak remont u 30 sąsiadów na raz.
BTW Czy tylko mnie po pierwszej minucie zaczął łeb napierdalać?
Czyżbyś nie odróżniał obrażania czyjegoś gustu, z wyrażaniem opinii? W moim przypadku słuchania dubstepu przypada 1 utwór na 450 innych. Rzadko mi się podoba, ale jednak czasem podoba. Więc nie uraża mnie sam fakt że hejtujesz dubstep , tylko to że w ogóle hejtujesz , pierdolisz głupoty, najczęściej nie znając się na czymś lub po prostu coś co jest inne niż Twoje musi być gorsze (to że pisze w jednej osobie , nie znaczy że pisze teraz akurat do Ciebie). Ogólnie po prostu uraża mnie obrażanie innych na podstawie własnych wartości.
Czyżbyś nie odróżniał obrażania czyjegoś gustu, z wyrażaniem opinii?
Skoro ja obrażam twój gust mówiąc że jest chujowy, to ty obrażasz mój gust mówiąc że taki nie jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów