Wstawiam dlatego, że jest to trafne porównanie dwóch rodzajów obywateli naszego kraju i chciałbym, aby tego typu materiały rozłaziły się po internecie - być może to niektórym nieco rozświetli mózgownice.
Wstawiam dlatego, że jest to trafne porównanie dwóch rodzajów obywateli naszego kraju i chciałbym, aby tego typu materiały rozłaziły się po internecie - być może to niektórym nieco rozświetli mózgownice.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@TB303
Właśnie dlatego wasz kurwidołek populizmem stoi, a gospodarka to dla większości beneficjentów pisiego rozdawnictwa jest czarna magia.
Mowi Hans do zydow. Zorganizujemy dzisiaj zawody. Widzicie ten komin? Kto w ciagu minuty na niego wbiegnie, zostanie Niemcem.
START- tabun zydow biegnie, trzech wysunelo sie na prowadzenie, wskoczyli na komin, idą leb w leb. Sa juz prawie na gorze i tylko upadem moze im odebrac wygraną. Nagle dwoch slabnie, wyciagaja wiec do pierwszego rece i jeden mowi:
-Bracie... pomoz nam!
Na co ten na gorze:
-Won żydzi!!!
Na marginesie mówiąc, ja się tam rozmnażać nie zamierzam. Jeśli moje gówniaki miałyby się wychowywać na jednym podwórku z gówniakami userów tego forum, to pierdolę, oszczędzę im psychicznego cierpienia i nieustannej konfrontacji z głupotą, chamstwem, prostactwem i skurwysyństwem. Wystarczy jak ja się męczę czytając bóldupiących sebiksów i telepiące się sfrustrowane dzieci neostrady, niepotrafiące wysrać kilku zdań bez napierdalania inwektywami. Pińcet złotych nie jest warte weltschmerzu który przeżywać będzie niewinna duszyczka sprowadzona na ten świat.
Najmądrzejszy komentarz w całej dyskusji.
Paweł nie jest lepszy od Sebixa.
Kredyt? Dziecko? Z pracą za 3k?
Nieodpowiedzialny kretyn.
Po 1. Jeśli ma JDG i zarabia na czysto mniej niz dozorca na osiedlu, to jest dupa nie biznesman
2. Jeśli przy zarobkach mniejszych niz dozorca na osiedlu dostał kredyt na mieszkanie - to żyjemy w innej bajce...
3. Jeśli przy takich zarobkach zrobił dzieciaka - jest idiota
Generalnie ten obrazek jest mega z dupy. Zdupość lewej strony juz kilkukrotnie została na gorze wykazana.
A ja Wam dla przykładu powiem, ze jeśli dostał kredyt, to musiał bankowo byc w zupełnie innej sytuacji finansowej
Ja mając 3.5k do reki (+ trzynastka, mundurówka, nagrody), wynajmuje mieszkanie mając z niego drugie tyle, czyli przyjmijmy ze 7 - kredyt chciałem wziąć na dom, to mi bank powiedział ze mogę wziąć uwaga - 80 tys złotych. wiec juz to widzę jak jakiś Paweł na JDG (a banki na JDG bardzo słabo patrzą) ma kredyt 1200 miesięcznie przy zarobkach do reki 1700zl i dzieciakiem...
Zdupość lewej strony juz kilkukrotnie została na gorze wykazana.
Nie jestem w stanie pojąć postrzegania na tym forum podziału lewica/prawica.
Tak to z grubsza wygląda:
Tak wygląda to tutaj:
Zróbcie PiSwcom na złość i napierdolcie tyle dzieci, żebym im 500+ budżet rozpierdoliło, będziecie zarabiać lepiej od seby z obrazka i leżeć do góry chujem resztę życia
Problem w tym że trzeba się potem tych dzieciaków pozbyć, bo każde jedno będzie wymagało więcej niż 500zł miesięcznie.
Ale plan dobry.
Tak pierdolą jacy to biedni bo podatki płacą na 500+, a jakby nie 500+ to by kurwa każdy po 50 tyś miesięcznie zarabiał, podatki były są i będą, i będą zawsze prawie takie same a na co pójdą, czy na 500+ czy na czyjeś konto na kajmanach to już jeden chuj, seba z karyna, jeśli nie przepracowali roku, i mają dwójkę dzieci, to może w miesiącu wycisną 1500 zł, jeśli przepracowali rok to może wycisną z 2500, średni koszt kawalerki a gdzie rachunki i reszta, , a nawet oni muszą kupić dzieciakowi jakieś ubrania, jedzenie, pampersy, i chuj wie co jeszcze, a takich skrajnych przypadków gdzie każdy grosz idzie na wódę, jest bardzo malutko, i w takich rodzinach dzieci długo nie zabawiają,
Spokojnie, w przyszłych wyborach zagłosujecie za PO, to będzie lepiej.
Zabłysnąłeś jak reflektor na słońcu. Cały PiS to ta sama okrągłostołowa banda co PO. Wie to każdy, kto ma chociaż ten przeciętny iloraz inteligencji.
@mygyry w niezłej bajce żyjesz z myślą, że utrzymasz 5 dzieci plus żonę za +2000zł. Czas wypełznąć spod kamienia i otworzyć oczka.
Sarkazm, mówi ci to coś?
Kto mu dał ten kredyt jak zdolności nie ma przy takich chujowych zarobkach?
No i żeby przy zarobku 3000 wjebac się w ratę na 50% przychodu to trzeba być debilem, dobrze że wyjechał. Średnie IQ wzrosło tym sposobem i w Polsce i za granicą .
Jak nie masz swojej firmy to nie masz prawa głosu pizdo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów