18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Polak w burdelu.
Borek91 • 2011-05-16, 11:36
Polaczek wyjechał sobie do Amsterdamu, no i przechadzając się przez dzielnicę czerwonych latarni stwierdził, że warto byłoby odwiedzić burdel. Wchodzi do jednego z przybytków rozkoszy i od razu zgarnia go burdel mama. Patrzy na niego i po chwili rozmowy stwierdza, że da mu gumową lalę, to w końcu polaczek i się nie pozna. Wziął tą lalkę i poszedł do pokoju. Wraca po 10 minutach.
-No i jak się panu podobało?
-Nie za bardzo.
-Czemu?
-Ugryzłem laskę w cyca, to się spierdziała i wyleciała przez okno.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
theMumin 2011-05-16, 12:10 44
jak przeczytałem "polaczek" to mi sie odechciało czytać dalej. tak mnie to wkurwia. -.-'
Zgłoś
~Velture 2011-05-16, 12:47 2
@up bo jak ktoś ma kompleksy co do swojej narodowości to pisze 'polaczek'.
Polaczki pisza polaczek i tyle.
Zgłoś
Borek91 2011-05-16, 13:48 6
Znaleźli się kurwa wielcy patrioci. Nie zesrajcie się i nauczycie się najpierw zasad pisania po polsku.
Zgłoś
szturm 2011-05-16, 15:00
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Borek91 2011-05-16, 22:31 6
@up Ciekaw jestem polaczku co zrobiłeś dla swojego kraju, że sadzisz się jakbyś co najmniej walczył w powstaniu styczniowym.
Zgłoś
woj4ek 2011-05-18, 0:00 9
prawda jest taka, że określenie "Polaczek" jest uważane za obraźliwe, tak samo jak powiedzenie "czarnuch" wobec murzyna czy "suka" wobec kobiety. i tutaj nie ma nic do gadania bo tak jest i tyle. każdy słownik to potwierdzi.
Zgłoś
Mephic 2011-05-18, 0:21 5
woj4ek napisał/a:

prawda jest taka, że określenie "Polaczek" jest uważane za obraźliwe, (...) i tutaj nie ma nic do gadania bo tak jest i tyle. każdy słownik to potwierdzi.

Gówno prawda. W słowniku bengalsko-bułgarskim tego nie ma.
Zgłoś
N................r 2011-05-18, 6:41 1
Patriotyzm jest wam tak potrzeby, jak psu rzep na jajach. Jeśli już, to patriotyzm polega nie tylko na spełnianiu obowiązków wobec ojczyzny, lecz także na dostrzeganiu wad swojego narodu. Kogo wkurwia określenie "polaczek", jego sprawa. Z nikąd się nie wzięło.
Zgłoś
riodoro1 2011-05-18, 7:32
To nawet nie jest kawał tylko parafraza z filmu niejakiego "testovirona", wyszukać na Youtube, ten tekst pochodzi z "Testoviron opowiada o burdelu".

A poza tym, filmy świetnie nadają się do trollowania "polaczków" czyli Polaków tak dumnych z siebie że nie zauważają swojej głupoty.
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-05-18, 11:25 2
karny kutas w dupę za Polaczka
Zgłoś
Fumigant 2011-05-18, 20:00
Eeee nie srajcie żarem. Zmieńmy temat i kilka słów w tekście:

Pierdolony czarny rumun pochodzenia żydowskiego wyjechał sobie do Amsterdamu, no i przechadzając się przez dzielnicę czerwonych latarni stwierdził, że warto byłoby odwiedzić burdel. Wchodzi do jednego z przybytków rozkoszy i od razu zgarnia go burdel mama. Patrzy na niego i po chwili rozmowy stwierdza, że da mu gumową lalę, to w końcu pierdolony czarny rumun pochodzenia żydowskiego i się nie pozna. Wziął tą lalkę i poszedł do pokoju. Wraca po 10 minutach.
-No i jak się panu podobało?
-Nie za bardzo.
-Czemu?
-Ugryzłem laskę w cyca, to się spierdziała i wyleciała przez okno.
Zgłoś
WhiteBaran 2011-05-18, 22:41
Borek91 napisał/a:

Znaleźli się kurwa wielcy patrioci. Nie zesrajcie się i nauczycie się najpierw zasad pisania po polsku.

Po kij się spinasz, jak każdy może swoje zdanie wyrazić. Pisanie 'polaczek' obraża, serio. Nie wiem czy chciałeś prowokować, ale wkurza mnie takie pisanie.
Zgłoś
Borek91 2011-05-19, 3:59
@up wyrażam swoje zdanie na temat ludzi spinających się o użycie słowa polaczek.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem