Wymagany angielski na poziomie ruska
Wymagany angielski na poziomie ruska
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mimo ze Polacy zapierdalaja na swiniakach to i tak maja wiecej woli walki niz nie jeden kraj. Pokazalismy na co nas stac nawet bez nowoczesnej armi i przepedzilismy agresorow od naszych ziem.
Wypierdalaj z tym syfem bo w dupie byles gowno widziales.
Akurat ty w dupie byłeś. Rzucanie się jak się nie ma możliwości i jak przeciwnik wie że nie ma się możliwości to domena głupców. Nawet Rosja nie kozaczyła jak Unia była w miarę silna i czekali na moment. Inteligencją i sprytem się wygrywa a nie z szablą na czołg.
Mimo ze Polacy zapierdalaja na swiniakach to i tak maja wiecej woli walki niz nie jeden kraj. Pokazalismy na co nas stac nawet bez nowoczesnej armi i przepedzilismy agresorow od naszych ziem.
No, przepędzaliśmy. Prawie 70 lat temu kurwa, i tak przepędziliśmy że skończyło się okupacją. Od II Wojny Światowej nie liczy się wola walki, ale technika. Masz 100 tysięcy żołnierzy gotów oddać życie ze sprzętem z okresu Zimnej Wojny, a ja jedną nowoczesną atomówkę którą na nich zrzucę. Masz swoją wole walki i waleczność.
Widać po ilości piw że wasz pseudopatriotyzm który jest ślepym zamiłowaniem do ojczyzny przyćmiewa wam rozum.
Dziekuje dobranoc!
No dobra, ja się czepię innej kwestii - niech mi ktoś wytłumaczy. Dlaczego do k***y nędzy polska "kulka" zawsze ma odwrócone kolory?? Ktoś się na początku pomylił a potem dorobił do tego debilne tłumaczenie typu "to jest metafora przewrotności tego narodu" czy ki pies?? Wkurza mnie to :/
Na jakimś tam forum zagranicznym szalał Polak z bardzo słabym angielskim i bardzo łatwo dającym się trollować. Brytyjczyk żeby go wkurwić odwrócił barwy flagi, a Polak jeszcze bardziej się wkurwiał ze swoim słabym angielskim.
Chyba, że znów im odjebie i zapachnie im Gdańsk.
Ale ginąć w interesie innych, a nic z tego nie mieć jest zwyczajnym frajerstwem. Więcej rozsądku, zamiast pyskówki. Więcej obywatelskich zachowań od tak w zwykły dzień, a nie tylko rwać się do walki pod byle pretekstem. Polityka fuj, wybory fuj, jakiś lokalny patriotyzm fuj, a potem jak skończone debile walczyć za polityków którymi gardzicie? I którzy w nagrodę dadzą Wam order z ziemniaka. By kraj był silny musi mieć ludzi chcących rozwoju samych siebie, rządnych samodyscypliny wobec siebie, gotowych do wyrzeczeń w budowie lepszej ojczyzny - a nie ginięcie jak skończony frajer nic nie zrobiwszy. Ilu wartościowych ludzi zginęło w takich powstaniach, którzy mogli się przydać w tworzeniu lepszej polskiej zdrowej tkanki społecznej - a zamiast tego wyrósł na niej jakiś rak chamstwa, idiotyzmu i krótkowzroczności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów