📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mapa świata według Sadoli:
@burz - chyba nie zrozumiałeś idei mema "PolandBall" - właśnie jednym z prześmiewczych elementów tego komiksu (oprócz pokazywania Polaków jako pijaków, złodzei, leni i kolesi, którzy byli zawsze pastuchami Europy na czyimś postronku) jest ukazanie flagi Polski odwrotnie, tak jak zapewne kojarzy ją większość "cywilizowanych" ludzi Zachodu (jeżeli w ogóle kojarzą co to za kraj "Polska", gdzie leży i jaką ma flagę)
Co Ty na to?
Fajny patent. Może stworzyć taka dokładną mapę świata wg. Sadistic.
Co Ty na to?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Dajcie że to w normalnej rozdzielczości, jeśli takie istnieje, bo linkowanie do 4chana to debilizm. ;-]
@up Możesz kliknąć w grafikę prawym przyciskiem myszy i wybrać taką opcję jak "pokaż obrazek", a następnie jak już się otworzy w nowej karcie możesz go zobaczyć w pełnej rozdzielczość.
a wy kurwa przytakujcie i mowcie "tak polandball byl ukazywany przesmiewczo z odwrotnymi kolorami" jakos kurwa inne kraje sa odwzorowane dokladnie, a wy dalej podniecajcie sie i merdajcie ogonkiem zamiast reagowac, ze byle parch, ciapaty albo inny, ktory sie w to bawi obraza Polaków rysując kulke z flaga monako i mowi, ze to Polska..kurwa zalosne kundle..
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Kurwa ile razy Polska będzie wstawiana w złej koloryzacji?! Jak się kurwa ktoś nie zna na kolejności barw narodowych to niech się za to nie bierze i ludzi nie wkurwia!!!!! Dziękuje miłego dnia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów