p.s. widzowie na końcu wpatrzeni niczym pies w kość.
p.s. widzowie na końcu wpatrzeni niczym pies w kość.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie tylko. W zależności od okresu w radiolach były również montowane silniki 2,0 DOHC Fiata, oraz 1,5 OHV, 1,5 OHV turbo, 1,6 OHV i 2,0 SOHC Forda.
Przed tym pierwszym, w latach 70-tych, mało kto w "zachodniej" furze potrafiłby spierdolić, za to problematyczne stawało się hamowanie.
zrzutka.pl/ffm2duMój znajomy ma takiego właśnie polda z silnikiem 104 konie - właściwie to pold jego dziadka, służy jako fura zapasowa, bo dziadek od nowości ( a kupił w salonie ) przekręcił całe 78 tys km. Otóż rok temu jak jeździliśmy tą furą - to śmigała jak marzenie ( no dobra, rekordy szybkości to to nie były, ale jechał jak na 100 koni przystało. ) Auto niemal rok poleżało - poza wyjazdami na zakupy raz w tygodniu i w tym roku auto jeździ, jakby miało 30 koni i pali jakby miało 500 ( gdzieś okolice 20-30 na 100 km przy normalnej jeździe ). Wymiana wszelkich filtrów, świec - nic nie pomogło. Co mogło tam się zadziać praktycznie na postoju, że jeździ tak chujowo ? pomóżcie bo fajnie się tym jeździ
Dobra mamy znawców poloneza, więc się ładnie dopytam:
Mój znajomy ma takiego właśnie polda z silnikiem 104 konie - właściwie to pold jego dziadka, służy jako fura zapasowa, bo dziadek od nowości ( a kupił w salonie ) przekręcił całe 78 tys km. Otóż rok temu jak jeździliśmy tą furą - to śmigała jak marzenie ( no dobra, rekordy szybkości to to nie były, ale jechał jak na 100 koni przystało. ) Auto niemal rok poleżało - poza wyjazdami na zakupy raz w tygodniu i w tym roku auto jeździ, jakby miało 30 koni i pali jakby miało 500 ( gdzieś okolice 20-30 na 100 km przy normalnej jeździe ). Wymiana wszelkich filtrów, świec - nic nie pomogło. Co mogło tam się zadziać praktycznie na postoju, że jeździ tak chujowo ? pomóżcie bo fajnie się tym jeździ
Hamulce trzymają... Masz układ firmy bendix (4 tarcze) czy lucas (bębny z tyłu)?
zbijok, Przeczytałeś w ogóle - że pali więcej PALIWA, a nie PIENIĘDZY.
Tak, przeczytałem
Poldolot wersja eksportowa, że pieniądze pali?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów