📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa, ale cyrk!
Pierdolcie co chcecie, jakby taka loszka zwinnie zakręciła się na waszych prąciach to byście sami kwiczęli jak świnki. Ja jestem pod wrażeniem...ma ktoś namiary na producenta tej rury, stal pierwsza klasa. Jak dała radę z tą niunią to można by ją zastosować w budownictwie.
Ciekawe co na to sąsiedzi z dołu.
Kurwa a ja jak debil czekam aż rura jebnie.
Chuj tam z rurą, lepiej dajcie namiar na tego, kto ją montował. Specjalista pierwsza klasa!
Chuj tam z rurą, lepiej dajcie namiar na tego, kto ją montował. Specjalista pierwsza klasa!
kurwa, aż monitor o 180 przekręciłem czy to nie jakiś myk, chuj że takie rzeczy potrafi ale nawet kije bym prosiaka nie szturchną
p.s jak zobaczyłem początek myślałem że będę pisał że powinna ćwiczyć na takiej w remizie strażackie, co za zawód
p.s jak zobaczyłem początek myślałem że będę pisał że powinna ćwiczyć na takiej w remizie strażackie, co za zawód
Kurwa jak prosię w na roznie
Przynajmniej nie siedzi w chacie i nie pierdoli, że ma grube kości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów