Trochę niżej i byłby hard.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Trochę niżej i byłby hard.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz co prawda ciężko się zorientować w płciach, ale czy to aby nie pani poleciała?
czy mi się wydaje, czy jednak jest hard? znaczy do sadisticowego harda brakuje ujęć zza drzew, ale odnoszę wrażenie, że pani z filmiku wylądowała trochę za bardzo na lewo od tego gdzie prowadziła dalsza trasa o.O
ale fakt faktem - poooooleciała!
Chyba kobitka, słychać pisk przy nieuchronnym pierdolnięciu o glebe.
I to pytanie które nie da mi spokoju... Dokąd on kurwa poleciał?? No i dokąd on kurwa miał lecieć?
Schowajcie kutasy bo to nie babka To koleś i nazywa się Nico Vink.
I tam z lewej strony gdzie lądował był negatyw (lądowanie) zarówno jak i na wprost. Po prostu wybrał inną linię trasy niż by się wam mogło wydawać.
terrorerror napisał/a:
Teraz co prawda ciężko się zorientować w płciach, ale czy to aby nie pani poleciała?
Nie, to koleś. Konkretnie Nico Vink.
seba1415 napisał/a:
Chyba kobitka, słychać pisk przy nieuchronnym pierdolnięciu o glebe.
To nie pisk, tylko gwizdanie. I to nie jest kobitka.
Abi.M.Sahim napisał/a:
czy mi się wydaje, czy jednak jest hard? znaczy do sadisticowego harda brakuje ujęć zza drzew, ale odnoszę wrażenie, że pani z filmiku wylądowała trochę za bardzo na lewo od tego gdzie prowadziła dalsza trasa o.O
To facet, a za drzewami było lądowanie.
Mam wrażenie że była to kobitka z pasją miażdżącą nie jednemu jaja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów