Ostatni wyścig półfinału DPŚ decydujący o awansie do turnieju finałowego + fenomenalny angielski komentarz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Speedway zawsze piwko
Gorzów.
Gorzów.
Ja zanim włączyłem to musiałem rozszyfrować co to jest DPŚ
Mój błąd. DPŚ - Drużynowy Puchar Świata
Za speedway i Golloba zawsze jest piwko. Speedway to jeden z nielicznych sportów, w których oddaje się całe serce i swoje życie.
Przepraszam już za późno, zawsze leje w gacie z podniecenie, gdy widzę piękny bieg.
Dziękuję dobranoc prostaku.
Niestety kurewskie EMI zablokowało ten teledysk. Znalazłem go tylko pod tym linkiem
cgm.pl/video,18480,my_riot_feat_peja_sam_przeciwko_wszystkim,video.html
Ci którzy są fanami Żużla niech obejrzą teledysk do samego końca, pomimo tego, że może im się muza nie podobać. Potem mogą hejtować.
cgm.pl/video,18480,my_riot_feat_peja_sam_przeciwko_wszystkim,video.html
Ci którzy są fanami Żużla niech obejrzą teledysk do samego końca, pomimo tego, że może im się muza nie podobać. Potem mogą hejtować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów