📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni od razu strzelić do nyggusa
mmaakkss napisał/a:
Brak opisu - będzie wyjebane
Widzę że moja rada poskutkowała !
powiedzmy że "tak", gdy pisałeś swój komentarz ja pisałem juz opis ale racje miałeś, podpisane musi byc
Na prawdę cieszy oko.
Niektórzy myślą, że policjanci w USA są brutalni, a w zasadzie to jest tak, że więcej policjantów ginie z rąk "obywateli" niż na odwrót...
sprawę dodatkowo komplikuje fakt, iż przestępca jest w kolorze gówna
sprawę dodatkowo komplikuje fakt, iż przestępca jest w kolorze gówna
Krótko i na temat
Gdyby małpka nie skakała to by prądem nie dostała.
I jeszcze by szybę całą miała
I jeszcze by szybę całą miała
Co zrobić z tym dźwiekiem?
I tak oto przyzwoici murzyni płacą cenę za uczynki nieprzyzwoitych. Z tego co wiem większość przestępstw w USA popełnia mniejszość afroamerykańska, a że jeden do drugiego podobny to łapią jak leci.
Jest to tylko kolejny dowód na to jak bardzo upośledzone jest prawo w Polsce. Tu padło ostrzeżenie od policjanta, otwieramy samochód i po chwili nie ma szyby a banan dostaje paralizatorem. W Polsce nie było by podstawy do zrobienia czegoś takiego bo przecież nie było zagrożenia tak dużego żeby użyć środków przymusu bezpośredniego. A za wybicie szyby i porażenie prądem u nas koleś podał by funkcjonariusza do sądu, mało tego wygrał by, funkcjonariusz musiał by pokryć szkody zarówno materialne jak i moralne no i dostał by jeszcze postępowanie, które zakończyło by się jakimś wpisem do akt i obcięciem wypłaty o połowę. A potem taki śmieć śmieje się w twarz policji. Dlatego policjant bądź inny funkcjonariusz ma w dupie interweniowanie i woli wlepiać mandaty za przechodzenie na czerwonym, tak jest najbezpieczniej.
prawidłowe traktowanie brudnego osobnika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów