📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ludzie vs jebane zwierzęta.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Policja - wylęgarnia faszystów...
Chyba raczej pizdy vs normalni ludzie.
Nie ogarnąłem, może przez ten ala irlandzki akcent na początku, choć niby Austrialia.
Chodzi o to, że kolesie to przyłapani złodzieje i ściemniają, że czekają na kumpla czy chodzi o sam fakt wpierdolu praktycznie za nic
Chodzi o to, że kolesie to przyłapani złodzieje i ściemniają, że czekają na kumpla czy chodzi o sam fakt wpierdolu praktycznie za nic
JesusChytrus napisał/a:
Policja - wylęgarnia faszystów...
Sadistic - wylęgarnia idiotów.
Skończ waśc wstydu oszczędź, i po prostu zamilcz.
dram09 napisał/a:
Sadistic - wylęgarnia idiotów.
Skończ waśc wstydu oszczędź, i po prostu zamilcz.
Czego sam jesteś przykładem bo Skończ waśc wstydu oszczędź
odnosi się do tej osoby która to wymówiła
dram09 zrobiłeś z siebie barana, mówisz o idiotach a sam piszesz teksty których znaczenia nie rozumiesz, potem piszesz kolejny znany tekst o faszyzmie który za chuj do niczego nie pasuje. Więc kończ waść swoje dywagacje
nie kazdy policjant to pies.Badzmy szczerzy bez policji mielibysmy anarchie.
Nie wiem jak tam u ciebie, ale dla mnie nazwanie policjanta psem, to oznaka szacunku i uznania, ponieważ jest prawdziwy i dobry w tym co robi a nie taka popierdółka, co kurwa w ryj od pierwszego lepszego wyłapie i poleci na skargę do swojego komendanta...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów