18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Policja cywilna w akcji
phrontch • 2019-12-12, 11:15
Policja cywilna udała się pod adres poszukiwanego mężczyzny, który niezbyt przyjaźnie przywitał policjantów

Znalazłem na innej stronie opis, piszą że bandyta krzyczał do policjantów, że woli umrzeć, niż się poddać. Policjanci podobno spełnili jego ostatnią wolę
Zgłoś
Erich_Priebe 2019-12-12, 15:21
Ten co otwierał drzwi na samym początku dostał kule?
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2019-12-12, 16:26 10
Ta policja cywilna to coś jak straż obywatelska ? Bo nie rozumiem... :/

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
Yakov 2019-12-12, 18:16 1
S.T.U_Cummins napisał/a:

Ta policja cywilna to coś jak straż obywatelska ? Bo nie rozumiem... :/

Nie. Idiota przetłumaczył dosłownie. U nich (w Brazylii) to normalna policja, która nazywają "Civil", żeby odróżnić ja od Military Police, która to zajmuje się bardziej prewencją i bezpieczeństwem publicznym (zapobieganie zamachom, przemytom itd). Civil Police to klasyczna jednostka dochodzeniowa.
Zgłoś
gohan27-01 2019-12-12, 18:50
up chyba pion prewencji lub kryminalny bo dochodzeniówka nie wchodzi do mieszkań.
Zgłoś
19alko94 2019-12-12, 21:51
gohan27-01 napisał/a:

up chyba pion prewencji lub kryminalny bo dochodzeniówka nie wchodzi do mieszkań.

jak to nie wchodzi podczas realizacji wchodzi poza tym dochodzeniówka nie jest w każdym państwie na takich samych zasadach jak u nas
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów