Jeżeli Ty masz 26 lat, to światopoglądowo zatrzymałeś się chyba na gimnazjum, zresztą poziom wypowiedzi mówi sam za siebie.
Jeżeli po dobroci się nie chce, bo lepiej zgrywać cwaniaka przy kolegach, to przynajmniej stara dobra pałka rozwiązuje problem.
Kundle zdechniecie!
U widzę zabolało, czyżby dzielnicowy z mamą kręcił? W moim mieście zawsze piszą na stronie kogo przyjmują. Ostatnio troje z wykształceniem prawniczym, jeden po resocjalizacji, oraz jakiegoś nauczyciela, a ty obszczymurze kim jesteś z zawodu? Pewnie nawet na zmywaku cię nie chcieli. Jak mnie wkurza takie pierniczenie, może dlatego, że dwóch moich kolegów z uczelni pracuje w policji, i jak czytam takie brednie, to mnie szlag trafia.
Teksty o mamusi możesz sobie wsadzić, moje wykształcenie nie musi Cię obchodzić, a co do pracy, to nie upadłem tak nisko, żeby na zmywak lecieć. Co do panów policjantów, mam takie zdanie, bo nie raz widzę panów "bezbelkowców" (czyt. posterunkowych), którzy stoją przy ruchliwym przejściu i kasują ludzi przechodzących na czerwonym. Ok, pilnują prawa, ale później sami łamią prawo przechodząc na czerwonym, a zwracając im uwagę to zostałem spisany... Przy okazji jeden policjancik trzymał się za pistolet i bujał w miejscu, myśląc, że jest szeryfem. I tacy posterunkowi to debile, bo po otrzymani mojego numeru PESEL, pyta się o datę urodzenia...
kur*a, postawiłbym piwo, ale jest akurat 666
Jak to piszę, to jest 686, zmienia to coś?
nie chce mi się nic wymyślaćSzczerze to ja powiem że zdenerwowali mnie ludzie którzy komentowali ten kawałek i na siebie ''cisneli'' nawet i ci "z wyższym wykształceniem" jesteście siebie równi skoro piszecie że jesteście szarymi ludźmi to po co się udzielacie i doczepiacie do 'Patologi' ?
I hate this sound
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów