Noszę JP na bluzie,
by kolegom imponować
i szacunek mieć w budzie"
Dobre!
Po tym jak przyjmują do Policji pojebów bez perspektyw, których jedyną szansą jest służba w Policji, to możliwe że to funkcjonariusze nagrali.
U widzę zabolało, czyżby dzielnicowy z mamą kręcił? W moim mieście zawsze piszą na stronie kogo przyjmują. Ostatnio troje z wykształceniem prawniczym, jeden po resocjalizacji, oraz jakiegoś nauczyciela, a ty obszczymurze kim jesteś z zawodu? Pewnie nawet na zmywaku cię nie chcieli. Jak mnie wkurza takie pierniczenie, może dlatego, że dwóch moich kolegów z uczelni pracuje w policji, i jak czytam takie brednie, to mnie szlag trafia.
Propagowana przez "ulice" nienawiść nie jest pusta bo nie ma nic bez przyczyny ..
Zasrane gnoje w mundurkach myślą że są bezkarni , nadużywają swojej władzy , chcą budzić strach a przecież instytucja zwana policją powinna pomagać ... Wielcy kozacy bo policjanci w tym kraju są traktowani jak święte krowy - spróbuj któremu coś zrobić to już Ci się tak do dupy dobiorą że z pierdla nie wyjdziesz...
Poza tym ściganie za grama mówi samo za siebie ..
Według mnie to wszystko powinno ulec rozdzieleniu . Policja powinna się podzielić na organy niosące pomoc oczywiście pod inną nazwą . I na tych skur**ałych psów co oczerniają, biją, przypieprzają się za byle gówno tzw legalna mafia.
A miejskie były będą i są skur**elami ....
Wiele osób w dupie było gówno widział a się wypowiada....
Propagowana przez "ulice" nienawiść nie jest pusta bo nie ma nic bez przyczyny ..
Zasrane gnoje w mundurkach myślą że są bezkarni , nadużywają swojej władzy , chcą budzić strach a przecież instytucja zwana policją powinna pomagać ... Wielcy kozacy bo policjanci w tym kraju są traktowani jak święte krowy - spróbuj któremu coś zrobić to już Ci się tak do dupy dobiorą że z pierdla nie wyjdziesz...
Według mnie to wszystko powinno ulec rozdzieleniu . Policja powinna się podzielić na organy niosące pomoc oczywiście pod inną nazwą . I na tych skur**ałych psów co oczerniają, biją, przypieprzają się za byle gówno tzw legalna mafia.
Taki z ciebie globtroter to przy okazji przewędruj się po jakąś książkę i sprawdź, czy aby na pewno kropki, przecinki oraz inną interpunkcję daje się po spacji... Skąd wam się to kurwa wzięło? Nagle wszyscy stwierdzili, że będą robić źle. To w ramach jakiegoś protestu gimnazjalistów?
Wiele osób w dupie było gówno widział a się wypowiada....
Biedaku dwa razy ci się wlepiło. pozwól ze cię uświadomię, w przeglądarkach można też włączyć podświetlanie błędów, ale lepiej będzie jak uderzysz do książek. Natomiast co do twojego tekstu, ewidentnie widać, że nie masz bladego pojęcia o funkcjonowaniu państwa w którym żyjesz. Pozwól, że cie oświecę, od tworzenia prawa są politycy. Policja jest organem który ma egzekwować przestrzeganie tego prawa. Gliniarz ma tylko dopilnować byś ty i ja tego prawa przestrzegał. Skoro masz w czterech literach prawo, to do kogo masz pretensje? Do policji? To ich robota, za to im płacą z moich podatków. Jak chcesz jarać legalnie, to w czym problem? Pakuj walizki i jedź do kraju, gdzie jest to legalne, albo dąż do zmiany prawa. No ale lepiej najeżdżać na gliniarzy, bo to nie wymaga myślenia i zaangażowania, oczywiście poza nogami na widok radiowozu.
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : AenemaTo jest właśnie do takich jak Ty . Całe życie pod mamy kołderką , nie wiesz co się koło Ciebie dzieje , nie masz pojęcie o realiach. Zobaczymy co powiesz jak Cię cwaniaczku spałują za byle co . Inaczej będziesz śpiewał . Wtedy będzie jedna wielka propaganda JP . A najlepiej wstąp do Policji (o ile już w niej nie jesteś) bo tam potrzebują takiego ścierwa jak Ty.
@hiitman
Nie zesraj się z tą interpunkcją najlepiej idź się powieś .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów