📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Bamboleiro napisał/a:
Z pewnością nagrali to policjanci
Jeśli tak to wyszło im na pierwszy rzut oka nieźle, bo przesłanie jest proste i wyraźne. Takie, żeby każdy uliczny matoł zrozumiał.
Jednak zastanawiając się dłużej to może weszła jakaś ustawa cichaczem na mega korzyść policji. Jeśli nie to zaczną ginąć ludzie na służbie, a chudzielce na patrolach będą jeszcze bardziej osrani niż teraz, bo właśnie wywołali wojnę
Pleso93 napisał/a:
bo właśnie wywołali wojnę
Jebnąłem na plecy
Świetny kawałek, podpisuję się pod nim obiema rękoma
Dobrze pojechali tej całej ulicznej patologii. Tak trzymać.
To raczej nagrane dla beki,zwłaszcza ten fragment o Straży Miejskiej
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Pokolenie "JO" czyt-> Jebac Obywatela o_O
No i przy okazji wyłaniają się w komentach wszyscy Ci osobnicy o których mowa w tekście. Co, żal dupcie ściska, nie? Wytoczyli wam na spotkanie najcięższe działo - szczerą prawdę.
A że użyli takiego języka - moim zdaniem, bardzo dobrze, choć uszy puchną, ale to jest numer z przekazem dla debili więc w języku debili powinien być przekazany. ; 3
Czyżbyś otwarcie przyznawał się do przestępstwa?
No i przy okazji wyłaniają się w komentach wszyscy Ci osobnicy o których mowa w tekście. Co, żal dupcie ściska, nie? Wytoczyli wam na spotkanie najcięższe działo - szczerą prawdę.
A że użyli takiego języka - moim zdaniem, bardzo dobrze, choć uszy puchną, ale to jest numer z przekazem dla debili więc w języku debili powinien być przekazany. ; 3
Szacunek dla policji
Takie kozaki z tych dresiarzy i dzieci JP a jak tylko policja wlaczy sygnal to pierwsi spier****ją takie kozaki a jak by policji nie bylo to by srali w domkach ze ktos ich okradnie . Jebać dzieci JP cwaniaki a jak przyjdzie co do czego to pierwsi spierdzielaja
everyday fucking tired
Powiem tak szacun dla policja . Takie kozaki z tych dresiarzy i dzieci jP a jak tylko policja wlaczy sygnal to pierwsi spierdala** i takie z nich kozaki , jak by policji nie byo to by srali w gacie ze ktos ich pobije albo okradnie takie ci**
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów