Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tusk jest twoim premierem i będzie jeszcze przez conajmniej 3 lata. I nic z tym nie zrobisz.
Pokłoń mu się głęboko i Swojemu Czarnemu Panu też.
chyba że inny Donald znajdzie teczkę na her Tuska i uśmiechnięta niemiecka koalicja się zepsuje
chyba że inny Donald znajdzie teczkę na her Tuska i uśmiechnięta niemiecka koalicja się zepsuje
A niby jak? Opowiedz nam, jak to widzisz. Jakie są procedury powołania i odwołania polskiego premiera?
Mam polew z idiotów, którzy autentycznie uwierzyli, że wybór Trumpa to będzie w Polsce przełom, a Unia Europejska się rozpadnie.
Korzystne to nie będzie, bo cła na europejskie produkty uderzą w nas wszystkich, a przyszłość NATO i nasze bezpieczeństwo są niepewne. Ale Tusk zostanie i nic na to nie poradzisz.
A niby jak? Opowiedz nam, jak to widzisz. Jakie są procedury powołania i odwołania polskiego premiera?
Mam polew z idiotów, którzy autentycznie uwierzyli, że wybór Trumpa to będzie w Polsce przełom, a Unia Europejska się rozpadnie.
Korzystne to nie będzie, bo cła na europejskie produkty uderzą w nas wszystkich, a przyszłość NATO i nasze bezpieczeństwo są niepewne. Ale Tusk zostanie i nic na to nie poradzisz.
wiem że zostanie, okupantów łatwo sprowadzić a ciężko sie pozbyć, ale trzeba mieć nadzieję
Niczym sie nie rozni od europy. Mieszkam w niemczech, mieszkalem w holandi, czechach, francji, hiszpanii. Kurwa, tylko polska sie w miare trzymala ale jest juz na dnie dzieki upadlincom
Kurwa w nicku masz więcej wielkich liter niż w poście.
Po braku znajomości języka polskiego, i po ilości miejsc, w których mieszkałeś wnioskuję, że musisz być cyganem.
Zajebisty kraj, gdzie policja jeździ wozem pancernym do slumsów rabować zwykłych ludzi. Cieszcie się, że żyjecie w Polsce Tuska. Doceńcie to, zamiast ciągle pluć.
Tusk jest zdrajcą szkodzącym Polakom w interesie Niemców. Dostaje za to jak sądzę niezłe pieniądze. Ty jesteś zwykłą żydowską kurwą, która za nienawiść do Polaków nie ma nawet płacone. Ogarnij się i zacznij zarabiać prawdziwe pieniądze. Np. wymasuj Kierwie hemoroidy czy coś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów