Haiti: Tym razem pomogli mu odejść z tego świata i pomogli mu wydać jego pieniądze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie poszukiwany za bycie czarnuchem
co to za pójście na łatwiznę to już opony wyszły z mody
W Haiti nie ma policji, są co najwyżej gangusy w ubraniach policjantów, to jest państwo upadłe.
elim napisał/a:
W Haiti nie ma policji, są co najwyżej gangusy w ubraniach policjantów, to jest państwo upadłe.
Niczym sie nie rozni od europy. Mieszkam w niemczech, mieszkalem w holandi, czechach, francji, hiszpanii. Kurwa, tylko polska sie w miare trzymala ale jest juz na dnie dzieki upadlincom
opowiedział im dowcip, nie zrozumieli bo to debile, więc go zajebali
Czarny czarnemu czarnym ..... Nawet jeśli to policjant
Zajebisty kraj, gdzie policja jeździ wozem pancernym do slumsów rabować zwykłych ludzi. Cieszcie się, że żyjecie w Polsce Tuska. Doceńcie to, zamiast ciągle pluć.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Cieszcie się, że żyjecie w Polsce Tuska. Doceńcie to, zamiast ciągle pluć.
Polska nie jest tuska, Stalowy Przełyku.
inzGamon napisał/a:
Polska nie jest tuska, Stalowy Przełyku.
Tusk jest twoim premierem i będzie jeszcze przez conajmniej 3 lata. I nic z tym nie zrobisz.
Pokłoń mu się głęboko i Swojemu Czarnemu Panu też.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Zajebisty kraj, gdzie policja jeździ wozem pancernym do slumsów rabować zwykłych ludzi. Cieszcie się, że żyjecie w Polsce Tuska. Doceńcie to, zamiast ciągle pluć.
Jebać tuska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów