[ Komentarz dodany przez: Angel: 2017-05-25, 23:26 ]
Polska policja znów się nie popisała, wcześniejszy temat zawierał tylko zdjęcia i opis sytuacji, tym razem możemy podziwiać pracę panów policjantów na filmie.
Polska policja znów się nie popisała, wcześniejszy temat zawierał tylko zdjęcia i opis sytuacji, tym razem możemy podziwiać pracę panów policjantów na filmie.
Jeśli dalej nie rozumiesz to pojedź sobie na zachód. Tam eutanazja jest legalna.
W Niemczech w mieście w którym mieszkam deptak jest prawie identyczny, zakaz jazdy rowerem obowiązuje 8-22 i też grozi mandatem. Oczywistym dla mnie jest ze tam nie wjeżdżam i jak kiedyś nie zwróciłem uwagi i dostałem za to mandat to jakoś nikt niczego nie nagrywał i nikt z niczym nie miał problemu. Gdyby dziadek wpadł na dziecko albo psa to byłby problem a znając polskie realia to pewnie jeszcze by miał problem o to że mu ludzie pod nogi wchodzą. Tęsknię za Polską.