[ Komentarz dodany przez: Angel: 2017-05-25, 23:26 ]
Polska policja znów się nie popisała, wcześniejszy temat zawierał tylko zdjęcia i opis sytuacji, tym razem możemy podziwiać pracę panów policjantów na filmie.
Polska policja znów się nie popisała, wcześniejszy temat zawierał tylko zdjęcia i opis sytuacji, tym razem możemy podziwiać pracę panów policjantów na filmie.
.
Ta kropka to mój jedyny komentarz na Twój zjebany pogląd o świecie. Tam przechodnie pytają o to, o co ja pytam Ciebie. Masz rozum, czy nie masz rozumu? Porównujesz kanarów itd? Kurwa chłopie chyba za hajs starych masz neta. Trochę piwek uderza do główki. Weź pizdo zjebana zacznij żyć poza tym portalem, bo leming jesteś w chuj i brak mi kultury w stosunku do spierdoliny umysłowej made by u.
Generalna zasada brzmi: rowerem po chodniku jeździć nie wolno (artykuł 26 Prawa o Ruchu Drogowym).
Od tej zasady istnieją jednak trzy wyjątki. Rowerzysta może jechać po chodniku gdy:
1. Jedzie z dzieckiem do lat dziesięciu, które porusza się na własnym rowerze lub
2. Podczas złej pogody (śnieg, silny wiatr, ulewa, gołoledź, gęsta mgła) lub
3. Są spełnione jednocześnie trzy warunki:
-chodnik ma co najmniej dwa metry szerokości,
-ruch na jezdni jest dozwolony z prędkością ponad 50 km/h (w terenie zabudowanym),
-brakuje oddzielonej drogi dla rowerów oraz pasa ruchu dla nich przeznaczonego.
albo inne organy i wymuszać u nich odstąpienie od czynności na zasadzie "No przecież nikomu nie zrobił krzywdy".
goo.gl/maps/ps5K3uEtecH2
I wszystko w temacie.
" Velture " jakby twojego dziadka tak zakuli to zapewne inaczej bys tu spiewal i nie pierdolil bys takich kacapołów , wez dobry rozbieg i pierdolnij barana w sciane moze to ci pomoze. ja pierdole co za idiota jebany