📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Cytat:
Potem się dziwić się, że są zamieszki na 11nastego listopada jak tu taka wielka PROWOKACJA przejeżdża i demonstruje swoją siłę.
3 rzeczy:
1. Jeżeli ktoś by ci zajebał rodzinę albo stało by się jej coś to pierwsze co byś zrobił zadzwonił właśnie na POLICJĘ a nie do kumpli z bloków z którymi ćpiesz i rozpierdalasz znaki prpzy ulicy.
2. To banda gówniarzy ma coś do policji ciągle i sieje zamęt, nie chce mi się wierzyć, ze pomysł z koktajlami mołotowa które leciały w strone policji i ludzi były pomysłem na poczekaniu? Sądzę że "patrioci" swoje przygotowania do manifestacji już mieli kilka dni wcześniej :] POLICYJNA prowokacja - wiem o co chodzi, ale jak bym był szarakiem jak ci patrioci to pomyślałbym że policyjna prowokacja ma na celu sprowokowanie policji a nie policji tych "patriotów"
3. Ciekawe ile z tych "patriotów" tak na prawdę zna historię Polski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów