📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie pojebało tylko chłopaki po chemii z całej polski przyjado... tak samo jak i pedały z całej polski i niemiec
kurde chcialem pojechac do warszawy, ale nie pyklo. Bedzie ich tam pewnie od zajebania, mam nadzieje ze tym razem nie beda sie wpierdalac za nic i robic rozpierdol, a media i tak obwinia jak zwykle tych co zwykle...
takie akcje też nie są za free.
jestem ciekaw kosztów asekuracji przemarszu. To pewnie wymaga milionowych nakładów puścić ludzi ulicą
jestem ciekaw kosztów asekuracji przemarszu. To pewnie wymaga milionowych nakładów puścić ludzi ulicą
Potem się dziwić się, że są zamieszki na 11nastego listopada jak tu taka wielka PROWOKACJA przejeżdża i demonstruje swoją siłę.
@Alley
Przestań pierdolić. Gdyby nagle komuś przyszło do głowy zebrać z 200 ludzi i rozjebać coś na trasie przemarszu to kto by się tym zajął. Oni sami na pewno woleliby posiedzieć w domu albo móc wyjść z ludźmi świętować ale taka robota. Dobrze wiecie, że oni są potrzebni, chociaż za to prowo karny kutas w dupe.
Widzimy się jutro! Chwała Wielkiej Polsce!
Przestań pierdolić. Gdyby nagle komuś przyszło do głowy zebrać z 200 ludzi i rozjebać coś na trasie przemarszu to kto by się tym zajął. Oni sami na pewno woleliby posiedzieć w domu albo móc wyjść z ludźmi świętować ale taka robota. Dobrze wiecie, że oni są potrzebni, chociaż za to prowo karny kutas w dupe.
Widzimy się jutro! Chwała Wielkiej Polsce!
Jadą utrzymywać podległość w dniu niepodległości...
Zza klawiatury w domu, komentując za abonament płacony przez starszych, wielu jest kozaków.
A gdzie działka od Waszego życia dla Ojczyzny, roszczeniowe gnojki?
A gdzie działka od Waszego życia dla Ojczyzny, roszczeniowe gnojki?
MocnyFull napisał/a:
Chwała Wielkiej Polsce!
I może jeszcze flagę ze sobą weźmiesz? Faszyzm nie przejdzie!
Jutro też jest szczyt klimatyczny (czyli zbiera się grupa ludzi, którzy zarabiają kupę kasy z naszych podatków). Tam pewnie też cześć policji zostanie skierowana.
Ale jeżeli się mylę, i to wszystko jedzie na MN, to będzie ciekawie.
Na szczęście sam tam idę, więc przekonam się na własne oczy co tam się dzieje (a nie z gówno-pudła, czy innych środków masowego odmóżdżania ludzi).
Do zobaczenia o 15!
Ale jeżeli się mylę, i to wszystko jedzie na MN, to będzie ciekawie.
Na szczęście sam tam idę, więc przekonam się na własne oczy co tam się dzieje (a nie z gówno-pudła, czy innych środków masowego odmóżdżania ludzi).
Do zobaczenia o 15!
Dziś trzeba odłączyć internety i inne media bo bóle dupy osiągną apogeum i można przypadkowo dostać rzadkim gównem w pysk
Ja tam sie cieszę ze ich bedzie dużo, akurat dzisiaj muszę przejechać przez samo centrum Warszawy gdzie cały marsz sie zbiera i jakoś tak bedzie mi sie spokojniej szło wiedząc ze stoi policja i pilnuje co by szanse ze dostanę kostką chodnikową po głowie były jak najmniejsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów