18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Murzyn probowal przykozaczyc do policjantow.
Widac, ze dunska policja sie nie pier*oli z marginesem spolecznym.
W tle slychac ciapaka, ktory probuje pomoc murzynowi.

ps. Ostanio zauwazylem, ze w Danii coraz wiecej osob jest przeciwko temu, aby importowac zwierzaki do kraju i dawac im azyl. Wreszcie ludzie otwieraja oczy, mam nadzieje, ze nie jest juz za pozno...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shaggy93 2014-09-12, 9:45
jaki gaz ?? tam było dużo komarów więc go spryskali szprejem coby go nie pogryzły jak będzie skuty i bezbronny. a on jeszcze chciał ich pogryźć. widziałem !
Zgłoś
Aotearoa 2014-09-12, 11:16 2
Odnośnie tego perfumowania murzyna to przypomniał mi się stary jak świat dowcip:

- co robi tort z gówna na weselu u murzyna?
- odciąga muchy od państwa młodych
Zgłoś
malcolm.K 2014-09-12, 11:34 1
Tco gówno by dostał a nie dożywocie. pod warunkiem że by go nie nagrali. za zwykła kradziez na dołku dostajesz taki wpierdol że Ci sie odechciewa wszystkiego.
Zgłoś
marcin1630 2014-09-12, 12:24
Fakt faktem, jeszcze nie spotkałem Duńczyka, co by pozytywnie się odniósł n.t. ciapaków. Co najśmieszniejsze, ten czarnuch co nagrywa, nazywa policjantów zwierzętami, a mi się wydawało przez cały film, dlaczego policja zaaresztowało zwierzę. Bądź tu pan mądry
Zgłoś
DavyJoness 2014-09-12, 12:38
Bo tak powinni być! Skoro dzikie zwierze lata sobie luzem bez właściciela, to może kogoś zaatakować. Służby zrobiły kawał dobrej roboty
Zgłoś
Paniczyk 2014-09-12, 13:06
Nic tak bardzo mnie nie wkurwia jak skamlający asfalt po nieudanej próbie udowodnienia swojej pozycji w stadzie.
Zgłoś
SalvaCzoko 2014-09-12, 17:23
Podczas aresztowania po to wykręca się ręce do tyłu by bolało przy każdym ruchu, dlatego nie wolno próbować się wyrywać bo sam sobie robisz krzywdę, i to kurwa jest piękne Dlatego też wkurwia mnie gdy takie półmózgi krzyczą do policji by zostawaili tego biednego chłopaczka bo go kurwa boli.
Co do filmiku, kolejne ścierwo-gówno, brak początku, chuj wie o co poszło, w sumie bez znaczenia, gówno przydeptane butem
Zgłoś
Szewiec 2014-09-12, 23:01
i tak to powinno wyglądac, rzuca się to gazem i tyle a nie jak u nas gościu w slipkach szarpie się na plaży robi z psami co chce i robi z nich poświsko.
Zgłoś
turtelian 2014-09-13, 0:20
@Tco Gówno prawda zobacz sobie slawny filmik chiociazby z marszu niepodleglosci gdzie skacza po glowie chlopakowi ktory sie grzecznie zatrzymal na polecenia stac policja. Podaj jakis przyklad gdzie policjant zostal skazany za uzycie sily ? uwielbiam takie pierdolenie pod publiczke mam nadzieje ze sie brendzlujesz przed tymi wirtualnymi piwami za blyskotliwy komentarz.
Zgłoś
bogulo 2014-09-13, 11:57
spadochron na plecy, w samolot i zrzucic nad kongo.
Zgłoś
P................i 2014-09-13, 16:04
w polsce to, w polsce tamto, u nas, nasze, kuuuurwa jacy malkontenci

parę lat temu byłem na imprezie z futbolistami wrocławskimi (amerykański futbol) i ich importowany zawodnik z ameryki najebany wszedł na samochód i udawał king konga
policja pojawiła się znikąd i kazała mu zejść, po polsku, oczywiście amerykaniec ich nawet nie zauważył i został potraktowany paralizatorem i ściągnięty do aresztu, i nie było nic że czarny nie wiedział, potraktowali go tak samo jak by potraktowali każdego

więc kurwa błagam z takimi topowymi komentarzami co u nas, jak kurwa to jest gówno prawda
Zgłoś
olotom 2014-09-15, 17:33
kto widział w Polsce agresywnego czarnego ha zaraz by mu ryj obili my tu takich nie chcemy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem