Jakby ktoś się zastanawiał co robi policja opłacalna z naszych podatków to wyjaśnienie w filmiku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Dział polityka i religia.
Bardziej od nieudolnych prowokacji dziennikarskich wkurwia mnie nieudolna prowokacja policji. Prosiak dostanie w maskę za rogiem to poleci ze łzami w oczach pod domek prezesa.
To jest ich praca i muszą wykonywać polecenia czy im się to podoba, czy nie.
Wątpię aby ktoś odmówił jeśli była by możliwość, że cię z roboty wyjebią.
Więc cicho tam przed “kompem“, bo jutro do pracy dalej będziecie lizać dupy szefostwu...
A teraz możecie jeździć po mnie.
To jest ich praca i muszą wykonywać polecenia czy im się to podoba, czy nie.
Wątpię aby ktoś odmówił jeśli była by możliwość, że cię z roboty wyjebią.
Więc cicho tam przed “kompem“, bo jutro do pracy dalej będziecie lizać dupy szefostwu...
A teraz możecie jeździć po mnie.
Roman270297 napisał/a:
Zjebani są trochę ci dziennikarze... Dam sobie rękę uciąć, że jak oni by byli w policji to sami by tam stali.
To jest ich praca i muszą wykonywać polecenia czy im się to podoba, czy nie...
Tu bardziej chodzi o te zjebane polecenia, traktują państwo jak prywatną własność, my za to płacimy.
Karakana stać na prywatną ochronę to niech za nią zapłaci i niech se go pilnują, a my tym policjantom płacimy popierdalanie po ulicy a nie cieciowanie przy chatce karakana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów