18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Peter-Norivotset 2013-05-12, 14:53 11
Chciałbym poznac przyczynę użycia gazu, wie ktoś?
Zgłoś
w................5 2013-05-12, 14:55 4
no i należycie bydło potraktowali
Zgłoś
Jamrock 2013-05-12, 14:59 12
rety, jak się lewactwo na sadolu rozwinęło
Zgłoś
MudPie 2013-05-12, 15:01 34
boro974 napisał/a:

Kurwa to może być tylko polska policja. Chyba to jest oczywiste, że wszystkich granatów gazowych i ogłuszających się używa po to żeby rozproszyć ludzi, a te kurwy jeszcze w tym syfie trzymają kiboli. Wiadomo kibole też nie są święci, ale w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski niż wszyscy posłowie na czele z Tuskiem.

Ta robią dla Polski, zwłaszcza napadając na dzieci i niewinne osoby, czy pałanie chęcią zabicia innego człowieka, tylko dlatego, że kibicuje innemu klubowi. Już nie mówić o niszczeniu własnego miasta.
Poza tym..
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2013-05-12, 15:07 7
MudPie napisał/a:

Ta robią dla Polski, zwłaszcza napadając na dzieci i niewinne osoby, czy pałanie chęcią zabicia innego człowieka, tylko dlatego, że kibicuje innemu klubowi. Już nie mówić o niszczeniu własnego miasta.
Poza tym..
Obrazek

Ej, a jak ja coś w internecie zmyślonego napiszę, to też uznasz to za prawdę?
Zgłoś
Safko666 2013-05-12, 15:14 10
@Dudeczek
Dużo razy piszecie, że kibice robią dla Polski więcej niż rząd. Kurwa no nie, no kurwa no nie po prostu. Chuja demonstracjami, czy marszami robicie, na dodatek potem są "policyjne" prowokacje. Zamiast pierdolić, jacy to poszkodowani kibice są (ojeju gazik, ojeju pałka), załóżcie jakąś partię, czy nawołujcie do pospolitego ruszenia. Chociaż sam nie chciałbym iść, bo zaraz się kibice dwóch przeciwnych drużyn zbiorą i zaczną napierdalać "O dobro Polski".
Zgłoś
Kofe28 2013-05-12, 15:15 6
Co oni kurwa myślą, że za każdym razem jak będą kamerować sytuację to prawo będzie po ich stronie? Trzeba było nie odpierdalać to by gazu nie było.
Zgłoś
Biker50 2013-05-12, 15:16 13
Matko Bosko!!!!

Młodzież po chemioterapii biją!!!!!

Wina Tuska!!!
Zgłoś
BornToKill 2013-05-12, 15:20 3
Wiecej odwagi i wylecznosci ma wycieczka pielgrzymow emerytow na Jasna Gore......oczka go pieka,,,,w glowce sie kreci
Zgłoś
cannabis7777 2013-05-12, 15:25 2
Kiedyś mieliśmy z kolegami garaż wynajęty i tam wiecie, kanapy, krzesła, stoliki. Kulturalnie było. Ale na imprezach bywało głośno. Razu pewnego właśnie wjechała nam kabaryna, ziomki im drzwi przed nosem zamknęli, a Ci zaczęli gaz wpuszczać do środka.

To państwo się nie zmieni jeśli nie wyjdziemy na ulice!
Zgłoś
Ciesin 2013-05-12, 15:27 1
Fedek napisał/a:

Po prostu poezja! Kurwa jak płaczą. Nagle co drugi ma astmę, w główce się kręci, nic nie widzą. Kurwa żałośni są. Tacy kozacy na stadionach i ulicach a jak ich przestraszyć to potulnieją jak szczeniaczki.

Myślałem, że z wiekiem ludzie mądrzeją, ale jak widać, nawet w wieku 29 lat można być niereformowalnym debilem Jeśli posmakujesz kiedyś gazu, bo jakiś debil w pobliżu Ciebie urwie się z łańcucha, szybko zmienisz zdanie. A jeśli swoje zdanie na temat kibiców kształtujesz na podstawie wiadomości telewizyjnych, to wyłącz komputer i pozostań przy tym telewizorze - oglądanie go nie wymaga myślenia, czy wyszukiwania informacji, więc to coś dla Ciebie
Zgłoś
Al-Yazir_Ima_Fhatti 2013-05-12, 15:30 12
taa rozwalać mienie publiczne i drzeć ryja na stadionie to to jest dobrze a jak przyjdzie co do czego to wszyscy astme maja i poszkodowani inwalidzi..
Zgłoś
stahkh 2013-05-12, 15:33
Wasze oceny tej sytuacji są żenujące. Nikomu nawet do głowy nie przyjdzie się zastanowić albo zapytać jak ta sytuacja wyglądała w całości. A tak, po krótkim filmiku ukazującym 10% sprawy jedni są chuje, albo drudzy są chuje, a najlepiej wszyscy są chuje, a "ja się cieszę bo od 2 miesięcy z domu nie wyszedłem to mi takie coś nie grozi". Naprawdę pogratulować postawy.

A kolegom napinającym się, że gaz to nic strasznego i trzeba było walczyć, polecam wyjść z chaty, psiknąć sobie w mordę gazem pieprzowym i od razu zaczepić dresów pod blokiem. Zobaczymy jakie wtedy będziecie cwaniaczki.
Zgłoś
Zarammoth 2013-05-12, 15:36 7
danieltrcd napisał/a:

Z tego co ja tu widzę, to posty wyżej, to osoby które pewnie nie byli na ani 1 meczu i o kibicach wiedza tylko to, co pokazują media.

Ty myślisz, że ludzie uważają, że kibole leją się i rozpieprzają wszystko na stadionie? Tu chodzi o to co robią PO meczu. Najlepiej to widać na dworcach kolejowych zaraz po meczu - wyzwiska, rzucanie butelkami i puszkami, rzyganie, nalepianie zjebanych naklejek wszędzie, niszczenie przystanków.

Dobrze tak bydłu, a prawdziwym kibicom szacunek.
Zgłoś
b................r 2013-05-12, 15:42
frajerki internetowe jak ja lubię czytać wasze śmieszne komętarze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem