📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
POlicyjne państwo tyle w temacie.
Chciałbym poznać w jaki sposób (czy drzwiami czy dachem) i dlaczego w ogóle zagazowali autobus.
Bardzo dobrze kurwa, szacunek musi być, troche gazu i od razu "Proszę Pana"
Znając życie kibice sobie kulturalnie siedzieli w autobusie, a zła policja zrobiła im kuku ;o a tak na poważnie radziłbym następnym razem spróbować odłamkowym, chociaż z racji tego że szkoda by mi było autobusu, wybrałbym inny bardziej skuteczny gaz
O ! Tutaj tacy grzeczni K**** !!??? To Ja proponuje wsadzac na zamkniete sektory na stadionach i tez Gazikiem potraktować...
Z tego co ja tu widzę, to posty wyżej, to osoby które pewnie nie byli na ani 1 meczu i o kibicach wiedza tylko to, co pokazują media.
dobrze wam kurwa!!!!!
Gdzie to kurwa jest? czy ja widzę tablicę "Szczecinek"??
Piwko, ból odbytu u fanatyków piłki turnalej bywa bezcenny w niedzielny, przyjebany, tak deperesyjnie szary dzionek.
Haha pamietam jak kiedyś siedzieliśmy wiekszą grupą (jakieś 40 osób) i piliśmy sobie kulturalnie piwko w plenerze. Nagle policja przyjechała i rzuciła w nas właśnie takim granatem gazowym i zaczeli łapać losowe osoby żeby wystawić mandaciki i postraszyć komisariatem. No kurwa kolejna udana akcja policji, dobrze, że nie wysłali na nas oddziału antyterrorystów bo by jeszcze zaczęli w nas napierdalać ostrą amunicją
ale oni biedni
Po prostu poezja! Kurwa jak płaczą. Nagle co drugi ma astmę, w główce się kręci, nic nie widzą. Kurwa żałośni są. Tacy kozacy na stadionach i ulicach a jak ich przestraszyć to potulnieją jak szczeniaczki.
Kurwa to może być tylko polska policja. Chyba to jest oczywiste, że wszystkich granatów gazowych i ogłuszających się używa po to żeby rozproszyć ludzi, a te kurwy jeszcze w tym syfie trzymają kiboli. Wiadomo kibole też nie są święci, ale w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski niż wszyscy posłowie na czele z Tuskiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów