Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naprawdę poproszę Cię o to gdyż ja jako normalny kibic (tak mi się wydaję, że jestem normalny, nie wiem, niczego nigdy nie zdemolowałem, na meczę chodzę/jeżdżę po to żeby wesprzeć dopingiem piłkarzy i obejrzeć mecz) z takimi przypadkami się jeszcze nie spotkałem. Za to spotkałem się z prowokacjami policji.
I to nas różni w tej dyskusji - Ty siedzisz w domu i nie wiesz nic o świecie, ja wychodzę z domu i wiem jak to wygląda na prawdę.
No to chyba ty z domu nie wychodzisz. W ciągu 2 ostatnich tygodni to kolejny z serii wybryk "kiboli". Race na murawie, zastraszanie w pociągach, pobicia nieletnich i mozna wymieniać dalej.. Wielcy bohatyrowie gdy są w 10 na 1 i w zasięgu nie ma policji, a gdy taka się zjawi i zacznie działać nad tym stadem goryli co im tylko napie***lanie we łebkach , bo inaczej tego nie idzie nazwać., od razu za telefoniki i zaczynają nagrywać "brutalność". W jakim świecie przychodzi nam żyć?... Boisz się wyjść w domu w kurtce ulubionego klubu bo jakiś wielki kibic wsadzi ci kosę w plecy, oczywiście z obstawą, bo samemu potulne jak truśki. A propos tej sytuacji "prowokacji policji", jak wyznajecie taką wiarę, że kiboliki są niewinne i to policja im ziaziu robi i ich prowokuje, to naprawdę szkoda mi was...
Haha pamietam jak kiedyś siedzieliśmy wiekszą grupą (jakieś 40 osób) i piliśmy sobie kulturalnie piwko w plenerze. Nagle policja przyjechała i rzuciła w nas właśnie takim granatem gazowym i zaczeli łapać losowe osoby żeby wystawić mandaciki i postraszyć komisariatem. No kurwa kolejna udana akcja policji, dobrze, że nie wysłali na nas oddziału antyterrorystów bo by jeszcze zaczęli w nas napierdalać ostrą amunicją
A chciałbyś, żeby niedaleko twojego domu jakieś dzieci po krzakach piły piwo?
Nie sądzę, mnie by to wkurwiło. Nic dziwnego, że ktoś zadzwonił po policje.
Kurwa to może być tylko polska policja. Chyba to jest oczywiste, że wszystkich granatów gazowych i ogłuszających się używa po to żeby rozproszyć ludzi, a te kurwy jeszcze w tym syfie trzymają kiboli. Wiadomo kibole też nie są święci, ale w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski niż wszyscy posłowie na czele z Tuskiem.
Napisz w jakich przypadkach i poprzyj to faktem
_______
EDIT: miastokolobrzeg.pl/wiadomosci/6109-policja-uya-siy-wobec-kibicow-kotwicy.html
Czyli jednak zgodnie z przeczuciami. Biedulki kurwa jebane, sram na takie "patriotyczne" ścierwo.
Kurwa to może być tylko polska policja. Chyba to jest oczywiste, że wszystkich granatów gazowych i ogłuszających się używa po to żeby rozproszyć ludzi, a te kurwy jeszcze w tym syfie trzymają kiboli. Wiadomo kibole też nie są święci, ale w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski niż wszyscy posłowie na czele z Tuskiem.
''w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski ..."
Tutaj masz rację , napędzają przemysł , bo przecież po przejściu kibiców wszystkie przystanki oraz śmietniki wymagają wymiany .
dla Policji.
Cioty robione Fantą z miękkiej szyjki. Nagle wszyscy są niepełnosprawni .
60% (może więcej) - 'dzieci internetu', nie oberwali nigdy od kibica, ale dręczyli ich silniejsi koledzy i się cieszą że ktoś z tych 'silnych' oberwał...
20% - wielcy opiekunowie społeczeństwa (pewnie wiek 30+) spragnieni cichego życia które zakłócają 'łobuziaki z osiedla', (nie mówię że to be, tylko wrzucacie wszystkich do jednego worka)
I reszta którzy dostrzegają sens i odróżniają zadymiarzy od ugrupowań które świetnie są przedstawione w filmie
Bunt Stadionów. <- swoją drogą polecam każdemu.
Nie raz słyszę i widzę tych wielkich "kibiców" co klną jak tylko się da na policję a jak już policjantów widzą to łeb w dół i cisza... takie kozaki.
p.s. a tak na marginesie ... Polska piłka nożna ssie.
A chciałbyś, żeby niedaleko twojego domu jakieś dzieci po krzakach piły piwo?
Nie sądzę, mnie by to wkurwiło. Nic dziwnego, że ktoś zadzwonił po policje.
Uważasz że w takim wypadku użycie gazu jest konieczne? lol
Haha pamietam jak kiedyś siedzieliśmy wiekszą grupą (jakieś 40 osób) i piliśmy sobie kulturalnie piwko w plenerze. Nagle policja przyjechała i rzuciła w nas właśnie takim granatem gazowym i zaczeli łapać losowe osoby żeby wystawić mandaciki i postraszyć komisariatem. No kurwa kolejna udana akcja policji, dobrze, że nie wysłali na nas oddziału antyterrorystów bo by jeszcze zaczęli w nas napierdalać ostrą amunicją
Granaty w grupę? to było w 1975 roku? chłopie litości... takich metod prawnie nie można zastosować, tylko można użyć co najwyżej miotacza pieprzu a jeśli wydarzyło się to po 1990 roku i masz jakieś poparcie na to co napisałeś to napisz do MSW i zgarnij troche kasy z odszkodowania.
I znowu granaty, to co jest w tym autobusie to jest PMP czyli Plecakowy Miotacz Pieprzu a nie granaty. Granaty nie zostawiają śladu w postaci pomarańczowej cieczy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów