18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SkipiBoom 2013-05-12, 17:09 4
pelepele napisał/a:

Naprawdę poproszę Cię o to gdyż ja jako normalny kibic (tak mi się wydaję, że jestem normalny, nie wiem, niczego nigdy nie zdemolowałem, na meczę chodzę/jeżdżę po to żeby wesprzeć dopingiem piłkarzy i obejrzeć mecz) z takimi przypadkami się jeszcze nie spotkałem. Za to spotkałem się z prowokacjami policji.
I to nas różni w tej dyskusji - Ty siedzisz w domu i nie wiesz nic o świecie, ja wychodzę z domu i wiem jak to wygląda na prawdę.

No to chyba ty z domu nie wychodzisz. W ciągu 2 ostatnich tygodni to kolejny z serii wybryk "kiboli". Race na murawie, zastraszanie w pociągach, pobicia nieletnich i mozna wymieniać dalej.. Wielcy bohatyrowie gdy są w 10 na 1 i w zasięgu nie ma policji, a gdy taka się zjawi i zacznie działać nad tym stadem goryli co im tylko napie***lanie we łebkach , bo inaczej tego nie idzie nazwać., od razu za telefoniki i zaczynają nagrywać "brutalność". W jakim świecie przychodzi nam żyć?... Boisz się wyjść w domu w kurtce ulubionego klubu bo jakiś wielki kibic wsadzi ci kosę w plecy, oczywiście z obstawą, bo samemu potulne jak truśki. A propos tej sytuacji "prowokacji policji", jak wyznajecie taką wiarę, że kiboliki są niewinne i to policja im ziaziu robi i ich prowokuje, to naprawdę szkoda mi was...
Zgłoś
Donkapi 2013-05-12, 17:12
Kolejna 'Widowiskowa' akcja Polskiej Policji.A tam gdzie są potrzebni to ich nie ma.Szkoda chłopaków.Chłopak 16 lat o którym tam mówią że ma astmę, na pewno zagrażał społeczeństwu swoim zachowaniem i robił awanturę że trzeba go było gazowa.Porażka.Jest różnica między Policjantem a Psem.Oni myślą że stoją ponad prawem.Większość która tam idzie to ludzie którzy po prostu wiedzą że będą się mogli po wyżywać. Pozdro
Zgłoś
iHadToGo 2013-05-12, 17:17 2
Pierre d'Ollony napisał/a:

Haha pamietam jak kiedyś siedzieliśmy wiekszą grupą (jakieś 40 osób) i piliśmy sobie kulturalnie piwko w plenerze. Nagle policja przyjechała i rzuciła w nas właśnie takim granatem gazowym i zaczeli łapać losowe osoby żeby wystawić mandaciki i postraszyć komisariatem. No kurwa kolejna udana akcja policji, dobrze, że nie wysłali na nas oddziału antyterrorystów bo by jeszcze zaczęli w nas napierdalać ostrą amunicją

A chciałbyś, żeby niedaleko twojego domu jakieś dzieci po krzakach piły piwo?
Nie sądzę, mnie by to wkurwiło. Nic dziwnego, że ktoś zadzwonił po policje.
Zgłoś
Mentorstajl 2013-05-12, 17:17 1
"Proszę pana ale mi się w głowie kręci" a tak to w kurwe jebane kozaki
Zgłoś
J................D 2013-05-12, 17:44
o ja pierdole "Prawie" kulturalni kibice xD

boro974 napisał/a:

Kurwa to może być tylko polska policja. Chyba to jest oczywiste, że wszystkich granatów gazowych i ogłuszających się używa po to żeby rozproszyć ludzi, a te kurwy jeszcze w tym syfie trzymają kiboli. Wiadomo kibole też nie są święci, ale w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski niż wszyscy posłowie na czele z Tuskiem.

Napisz w jakich przypadkach i poprzyj to faktem
Zgłoś
Cryan 2013-05-12, 17:48 2
coś więcej o akcji? Bo tak to ciężko cokolwiek powiedzieć. W każdym bądź razie - jak chuje drą mordy pod blokiem o 3 w nocy, to jakoś płuca nie bolą.

_______
EDIT: miastokolobrzeg.pl/wiadomosci/6109-policja-uya-siy-wobec-kibicow-kotwicy.html

Czyli jednak zgodnie z przeczuciami. Biedulki kurwa jebane, sram na takie "patriotyczne" ścierwo.
Zgłoś
bravoteampolska 2013-05-12, 17:50 3
boro974 napisał/a:

Kurwa to może być tylko polska policja. Chyba to jest oczywiste, że wszystkich granatów gazowych i ogłuszających się używa po to żeby rozproszyć ludzi, a te kurwy jeszcze w tym syfie trzymają kiboli. Wiadomo kibole też nie są święci, ale w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski niż wszyscy posłowie na czele z Tuskiem.

''w niektórych przypadkach to właśnie oni robią więcej dla Polski ..."
Tutaj masz rację , napędzają przemysł , bo przecież po przejściu kibiców wszystkie przystanki oraz śmietniki wymagają wymiany .
Zgłoś
ari4 2013-05-12, 18:02 2
Wielkie biedactwa. 1:50 widać, jak gostek ma tatuaż JP na karku. Nikt mi nie powie, że Policja za nic ich tak potraktowała.
dla Policji.
Cioty robione Fantą z miękkiej szyjki. Nagle wszyscy są niepełnosprawni .
Zgłoś
ghorum 2013-05-12, 18:02 2
Ciekawe jak wszystkie komentarze na Sadisticu
60% (może więcej) - 'dzieci internetu', nie oberwali nigdy od kibica, ale dręczyli ich silniejsi koledzy i się cieszą że ktoś z tych 'silnych' oberwał...
20% - wielcy opiekunowie społeczeństwa (pewnie wiek 30+) spragnieni cichego życia które zakłócają 'łobuziaki z osiedla', (nie mówię że to be, tylko wrzucacie wszystkich do jednego worka)
I reszta którzy dostrzegają sens i odróżniają zadymiarzy od ugrupowań które świetnie są przedstawione w filmie
Bunt Stadionów. <- swoją drogą polecam każdemu.
Zgłoś
Sblade 2013-05-12, 18:09 2
Nie jest mi ich żal ani trochę a policja musiała mieć konkretny powód aby użyć gazu.
Nie raz słyszę i widzę tych wielkich "kibiców" co klną jak tylko się da na policję a jak już policjantów widzą to łeb w dół i cisza... takie kozaki.

p.s. a tak na marginesie ... Polska piłka nożna ssie.
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-05-12, 18:11
iHadToGo napisał/a:

A chciałbyś, żeby niedaleko twojego domu jakieś dzieci po krzakach piły piwo?
Nie sądzę, mnie by to wkurwiło. Nic dziwnego, że ktoś zadzwonił po policje.

Uważasz że w takim wypadku użycie gazu jest konieczne? lol
Zgłoś
bonius 2013-05-12, 18:16
Pierre d'Ollony napisał/a:

Haha pamietam jak kiedyś siedzieliśmy wiekszą grupą (jakieś 40 osób) i piliśmy sobie kulturalnie piwko w plenerze. Nagle policja przyjechała i rzuciła w nas właśnie takim granatem gazowym i zaczeli łapać losowe osoby żeby wystawić mandaciki i postraszyć komisariatem. No kurwa kolejna udana akcja policji, dobrze, że nie wysłali na nas oddziału antyterrorystów bo by jeszcze zaczęli w nas napierdalać ostrą amunicją

Granaty w grupę? to było w 1975 roku? chłopie litości... takich metod prawnie nie można zastosować, tylko można użyć co najwyżej miotacza pieprzu a jeśli wydarzyło się to po 1990 roku i masz jakieś poparcie na to co napisałeś to napisz do MSW i zgarnij troche kasy z odszkodowania.

boro974 napisał/a:

I znowu granaty, to co jest w tym autobusie to jest PMP czyli Plecakowy Miotacz Pieprzu a nie granaty. Granaty nie zostawiają śladu w postaci pomarańczowej cieczy
Zgłoś
edyj71 2013-05-12, 18:30
wszyscy tak pierdolicie a na meczu to kurwa nikt z was nie był a jeżeli był i hejtuje to niech uzasadni swoją wypowiedź bo po chuj pierdolicie teksty typu "dobrze wam tak chuje" jak to nic nie wnosi do tematu i tworzy się niepotrzebny spam...
Zgłoś
loleks42 2013-05-12, 18:35 3
troche gazu i tu sie konczy wasze jp na 100 pajace
Zgłoś
imonfire 2013-05-12, 18:50
1:50 - tatuaż JP na karku. No to ma za swoje xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem