📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Angel napisał/a:
a jak włączył kierunkowskaz to się obudziłeś
No to teraz cie rozjebie
Tak użył kierunkowskazu jak zmieniał pas ale tego już chyba nie uwieczniłem
Ale ten moment przy pasach tak mnie zatkał ze aż musiałem zapisać na wideo rejestratorze może się kiedyś uzbiera wystarczająco na filmik w stylu "kierowcy BMW nie tacy straszni" albo "Nagrody dla najnormalniejszych kierowców BMW"
b0r000 napisał/a:
No to teraz cie rozjebie
Tak użył kierunkowskazu jak zmieniał pas ale tego już chyba nie uwieczniłem
Ale ten moment przy pasach tak mnie zatkał ze aż musiałem zapisać na wideo rejestratorze może się kiedyś uzbiera wystarczająco na filmik w stylu "kierowcy BMW nie tacy straszni" albo "Nagrody dla najnormalniejszych kierowców BMW"
Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
W sytuacji zagrożenia życia można (a nawet trzeba) ZAPIERDALAĆ!
isp.policja.pl/isp/aktualnosci/6289,Droga-do-porodu-czy-i-kiedy-mozemy...
isp.policja.pl/isp/aktualnosci/6289,Droga-do-porodu-czy-i-kiedy-mozemy...
Kurwa, nawet z auta nie wyszli. Nie wspominając już nic o pierwszej pomocy. Chuj nie policja.
Locha przed schodami się zatrzymała i kręciła głową, bo szukała czy gdzieś czasem nie ma ruchomy!
Nie zobaczyła niczego takiego i musiała wleźć konwencjonalnie - teraz na każdym "gryllu", do końca życia będzie opowiadać jak to ona się poświęciła dla ratowania swojego dziecka.
Nie zobaczyła niczego takiego i musiała wleźć konwencjonalnie - teraz na każdym "gryllu", do końca życia będzie opowiadać jak to ona się poświęciła dla ratowania swojego dziecka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów