Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co Wy takie peony dla agresywnego policjanta wypisujecie? Powinien dyscyplinarnie polecieć z roboty i stanąć przed sądem za pobicie jak każdy inny bandyta. Zawód policjanta to olbrzymia odpowiedzialność i nie ma w nim miejsca dla nadużywania władzy.
policijne kuhwy dobre hopaki pałujo!!!!!!!!
Słaby troll, słaby, a słaby...
Toż tam jest tylu kryminalistów i złodziei że pałki by nie stygły przez miesiąc
Ten co tak napierdala pałą, powinien zostać policjantem roku, za zaangażowanie w pracy
pierwszy raz od dłuższego czasu nie poznaję czy to sarkazm
co Wy takie peony dla agresywnego policjanta wypisujecie? Powinien dyscyplinarnie polecieć z roboty i stanąć przed sądem za pobicie jak każdy inny bandyta. Zawód policjanta to olbrzymia odpowiedzialność i nie ma w nim miejsca dla nadużywania władzy.
Nadużywanie władzy jest wtedy, gdy ma się do czynienia z normalnymi ludźmi a nie bydłem, które z samego założenia wypadałoby oddać do utylizacji, bo jedyne, co takie coś robi, to zużywa zasoby naturalne i bruździe w społeczeństwie. Zsyp i do spalarni.
Dobre fejk info jakim cudem przy pierwszej interwencji ( spisanie lub mandat) nie zostali zatrzymani skoro byli poszukiwani za drobne kradzieże?
Nie jest to fejk info faktycznie zostali wcześniej sprawdzeni w pokoju hotelowym lecz policja nie znalazła tego co nakradli w sklepach wiec ich puścili i potem zatrzymali za bójkę pod komendą info mam z pierwszej ręki bo znam zatrzymanych
Nadużywanie władzy jest wtedy, gdy ma się do czynienia z normalnymi ludźmi a nie bydłem, które z samego założenia wypadałoby oddać do utylizacji, bo jedyne, co takie coś robi, to zużywa zasoby naturalne i bruździe w społeczeństwie. Zsyp i do spalarni.
Do utylizacji to się nadają takie głąby jak ty i tobie podobni, co pieją z zachwytu tu przed "panami" policjantami. Wszyscy, ale to wszyscy teoretycznie jesteśmy równi prawu, nawet kryminaliści czy zwykła patola. Jak uzasadnisz nadużycie władzy na tym filmie, bo co "należało się śmieciom". I chuj, że się należało, ale to o tym decyduje niezawisły sąd ponoć kurwa mać, a nie "pan" policjant do kurwy nędzy. Dziś biją ich, a ty cieszysz mordę. Ciekawe jak kiedyś przypierdolą tobie, ale będzie skowyt i ryk tępej cipy. Nie mów tylko, że jesteś uczciwą obywatelką i tobie to nie grozi, bo to nawet śmieszne by nie było, raczej żałosne.
Ten co tak napierdala pałą, powinien zostać policjantem roku, za zaangażowanie w pracy
Oj tam, zwyczajnie rodzinne tradycje
A gdzie tu nadużycie władzy? Użył środków przymusu bezpośredniego i tyle.
Dobre fejk info jakim cudem przy pierwszej interwencji ( spisanie lub mandat) nie zostali zatrzymani skoro byli poszukiwani za drobne kradzieże?
Bo ktoś nagrał filmik. Gdyby nie nagranie to nic by nie było ale jednak filmik powstał więc policja musi na siłe zrobić z pokrzywdzonych przestępców żeby pelikany żyły w przekonaniu że napierdalanie człowieka pałą z całej siły kiedy ten leży trzymany przez innych policjantów to normalna procedura. Metoda stara jak świat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów