Akcja pod komisariatem w Uniejowie. Zwierzaki robiły trzodę, godzinę po interwencji (spisanie albo mandat) pobili się przed komisariatem i zostali zatrzymani. (Film) Później okazało się, że są poszukiwani za drobne kradzieże
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten co tak napierdala pałą, powinien zostać policjantem roku, za zaangażowanie w pracy
Ten dźwięk messegera w tle, stary myslem że mój messeger, po chwili ograrnolem że to z filmiku
co Wy takie peony dla agresywnego policjanta wypisujecie? Powinien dyscyplinarnie polecieć z roboty i stanąć przed sądem za pobicie jak każdy inny bandyta. Zawód policjanta to olbrzymia odpowiedzialność i nie ma w nim miejsca dla nadużywania władzy.
Mamy być jak to bydło z Brazylii czy innych republik bananowych? Sąd ma być u nas od wymierzania kary nie jacyś policyjni nieudacznicy. Policja ma używac siły tylko wtedy gdy zatrzymani stawiają opór albo grożą ludziom.
Mietek7567 napisał/a:
Policja ma używac siły tylko wtedy gdy zatrzymani stawiają opór....
Ten w czapce zaliczył glebę, mimo, że spokojnie stał z rękami w kieszeniach...
jeden z nielicznych momentów, kiedy czuję dumę z 'posiadania' takiej POLICJI w naszym Kraju!!!
Dobre fejk info jakim cudem przy pierwszej interwencji ( spisanie lub mandat) nie zostali zatrzymani skoro byli poszukiwani za drobne kradzieże?
Klasyczna gleba i wpierdol, nic nadzwyczajnego
moje strony policja trzyma poziom........................................chodnika
W stanach too by sie inaczej skończyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów