Lorient, Francja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Lorient, Francja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cioty takie same jak u nas XD Silni wobes słabych XD
Liczer napisał/a:
Zamiast go odjebać to bawią się z nim jak jakieś pedały
Coś czuje że policjant dostałby wiekszy wyrok gdyby użył broni i go obezwładnił, niż gdyby bambo porządnie uderzył w łeb policjanta a ten by umarł. Wiesz europejski standard
Astrofizyk...czarnuchom najbliżej do gwiazd jest, gdy oberwą pałą po czarnym małpim łbie.
Efektywna ta francuska policja, siedmiu do jednej małpy, ale obciach
7 żabojadów nie radzą sobie z jakimś bambusem którego samo sprowadzili i dodatkowo jeszcze im dojebal XD
[ Dodano: 2024-10-26, 19:44 ]
W nagrodę trafi na jakiś czas na wczasy do zoo z pełnym wyposażeniem, wyżywieniem i opieką medyczną w którym będzie chroniony przez innych mundurowych opłacane przez nich samych 🤣🤣
[ Dodano: 2024-10-26, 19:44 ]
W nagrodę trafi na jakiś czas na wczasy do zoo z pełnym wyposażeniem, wyżywieniem i opieką medyczną w którym będzie chroniony przez innych mundurowych opłacane przez nich samych 🤣🤣
To jest wręcz nie do wiary, że smolasty prawie zdążył psa o trzy głowy skrócić i nikt nawet jednego strzału nie oddał.
W USA już by gryzł glebę brudas jeb any
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów