Polska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyle kasy Chyba wstąpię do jakiejś mafii, a jak nie to sam stworze
Policja już ma twoje IP, także lepiej nie próbuj
@Chupacabra, mylisz mafie z grupa przestepcza, widac, ze o mafii zielonego pojecia nie masz.
btw, naprawde dobry filmik. zostaly wybrane najlepsze fragmenty z robijania polskich grup przestepczych.
btw, naprawde dobry filmik. zostaly wybrane najlepsze fragmenty z robijania polskich grup przestepczych.
@Up
Kapitanie Obvious, oświeć nas co to mafia a co to grupa przestępcza!
Kapitanie Obvious, oświeć nas co to mafia a co to grupa przestępcza!
Różnica między mafią, a polską grupą przestępczą jest taka, że w mafii kumpel nie sprzeda kumpla za TIRa fajek.
@Cooper - nie w polsce - warszawska sprzedawała się za TIR wódki
Poza tym to masło maślane.
Mafia = grupa przestępcza z tym, że mafia jest bardziej liczebna.
Gangi - to do niczego nie pasuje - gang może np budować zamki w piaskownicy.
Poza tym to masło maślane.
Mafia = grupa przestępcza z tym, że mafia jest bardziej liczebna.
Gangi - to do niczego nie pasuje - gang może np budować zamki w piaskownicy.
Mafia to jest taka jak na Ojcu Chrzestnym. Włoska z pochodzenia, ustalona hierarchia, jeden Don i jego Consigliere. Panuje tam wzajemny szacunek i porządek. Mieli ogromne wpływy w rządzie i policji. A takie gangi, grupki przestępcze jak u nas to po prostu banda zwykłych mięśniaków pazernych na kasę którzy nie liczą się z prawem, obcy jest im honor, szacunek, lojalność.
Piszesz o polskiej mafii ? W Polsce głąbie nie mam mafii !
Masterof napisał/a:
Piszesz o polskiej mafii ? W Polsce głąbie nie mam mafii !
Hhahahahahahha Sam siebie nazwałeś głąbem. A ruska mafia? A warszawska itp?
Jak widzę tych karków leżących na glebie, czuję radość z sercu. Mafia to nie łyse karki, tylko ludzie robiący przekręty z wykorzystaniem przede wszystkim mózgu (zauważ polską mafię z początku lat 90. jak np Nikoś itp).
matx napisał/a:
@Chupacabra, mylisz mafie z grupa przestepcza, widac, ze o mafii zielonego pojecia nie masz.
dokładnie, nie porównujcie prawdziwej włoskiej mafii z tymi naszymi gównami w dresach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów