📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
toż to przecież kryminalista... na krzesło elektryczne z nim od razu
Marllix napisał/a:
@up
Chodzi ci o tego z 8 mili co miał tego szczura?
Mam tylko nadzieję, że to trolling na chujowym poziomie, w przeciwnym razie jesteś debilem.
I tak wiem, że to nie jest trolling debilu.
co tam, że idąc samemu po ulicy można wpierdol dostać za friko, co tam, że tylu przestępców lata sobie luzem, co tam, że niektórzy w swoich czterech ścianach przeżywają piekło jakie zgotował im mąż, co tam, że kolejną niewinna dziewczynę zgwalcili, ważne by złapać żonglera bez licencji
Ładnie ich robi w chuja, tylko Polacy potrafią się ruszać z taką gracją
Francja to przeciez.Normalne,ze to pizdy.
Zwinny żongler powala policjanta, już widzę jaką karierę zrobi w pierdlu jak go zamknął za napaść na policjanta.
Stefan213 napisał/a:
Francja to przeciez.Normalne,ze to pizdy.
Ja pierdolę... Jak to jest być debilem?
Znalazłem feministkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów