Z innej beczki: jak jest strajk policji to kto ich pilnuje?
Zapewne wojsko.
srały muchy będzie wiosna______________
Koniec tego dobrego, kuce.Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
akcja z soboty: siedze w furze na stacji, nagle podjezdza autobus z kibicami, wybiega 20 chlopa krzycząc "Promocja! Promocjaa!" wbijaja sie na stacje, po chwili wybiegają z chipsami i butelkami ze stacji biegna spowrotem do autobusu nadal wiwatując ile sił w płucach"promocjaa!" i odjeżdżają. Miny osób tankujących i obsługujących były nieziemskie, akcja trwała z 30 sekund
Niech zgadnę - polactwo?
Ja naprawdę staram się nie narzekać... Ale jak to jest możliwe że to wchodzi na główną. Filmy typowo sadystyczne mają po 50-60 piwek a kurwa jebane żarty Ratoshiego po 100 i napierdala nimi milion razy dziennie. Ostatnio widziałem nawet filmik na głównej
"symulacja bitwy między pingwinami i Św. Mikołajami" i miała ok 200 piw. Więcej niż filmiki z wypadków czy rzeczywiście czegoś sadystycznego. No kurwa błagam was...
Przecież sadol to w większości gimbusy. Teraz są ferie, więc mają jeszcze więcej czasu. Czego ty się spodziewałeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów