Brak akcji od początku do końca, dlatego oglądać całość. Generalnie jest do chuja niepodobny nawet. Ale wkurwia wystarczająco, by zamienić o nim kilka słów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale sie panu rence trzensom...pokaz pan odznoke itp.... Za moich czasow nie bylo jebanych gimbusow, kazdy dostawal wpierdol gdy poszedl na inna wies i bylo ok aa teraz jakies kurwiszony male pyskuja i nawet nie mozna im przypierdolic. Co z ta polska?
Nawet nie chce mi się tego oglądać całego. Je*ać takich frajerów małych.
@norbi5544
gimbaza detected. Człowieku, lecz się. Z twojej wypowiedzi wywnioskować można, że masz max 16 lat. Taki jesteś buntowniczy? Ciekawe, jak ci się rączki trzęsą przy policji
gimbaza detected. Człowieku, lecz się. Z twojej wypowiedzi wywnioskować można, że masz max 16 lat. Taki jesteś buntowniczy? Ciekawe, jak ci się rączki trzęsą przy policji
Pies ma 100% racji, nie wliczając faktu, że sądzi, że nie można nagrywać.
"...w kosciele na mszy" hahahahahaa, a jebany gimbus korzystając z okazji robi party, powazny gangster nie ma co
@fishboun
Ty społeczna kurwo.
Chuj w dupe całej policji i społecznym kurwom, coraz wiecej ich tutaj jest
Ty społeczna kurwo.
Chuj w dupe całej policji i społecznym kurwom, coraz wiecej ich tutaj jest
Pierdolicie, szedłem trochę podjebany, droga dojazdowa, idę po prawej stronie, normalnie to tu już wrony zawracają, ale psiarnia najechała, spokojnie ide a ten wujek się zatrzymuje że nie tą stroną idę, a do domu może jakieś 300m, coś popierdolił przeprosiłem i wróciłem do domu, pytanie tylko na chuj mnie zatrzymywać?
Przykład 2:
Stoje, pale, podchodzi straż ukochana i mówią że nie mogę palić w miejscu publicznym, to wyrzuciłem, mandacik za zaśmiecanie, lepiej mogliby ich wygnać i dać szufle, bo na chodnikach zapierdolone było 30cm śniegu, a żeby przez ulicę przejść trzeba było prze 80cm zaspę przełazić...
Przykład 2:
Stoje, pale, podchodzi straż ukochana i mówią że nie mogę palić w miejscu publicznym, to wyrzuciłem, mandacik za zaśmiecanie, lepiej mogliby ich wygnać i dać szufle, bo na chodnikach zapierdolone było 30cm śniegu, a żeby przez ulicę przejść trzeba było prze 80cm zaspę przełazić...
A mieli nakaz? Nie mieli. Sami weszli do mieszkania czy ich kulturalnie wpuścili? Nie wiadomo. Dostał mandat to dostał. Na chuj drążyć temat.
§ 2. 1. Policjant, który przystępuje do czynności służbowych związanych z wykonywaniem uprawnień określonych w § 1 pkt 1-3, 5, 7 i 8, jest obowiązany podać swój stopień, imię i nazwisko w sposób umożliwiający odnotowanie tych danych, a także podstawę prawną i przyczynę podjęcia czynności służbowej.
2. Policjant nieumundurowany przy wykonywaniu uprawnień, o których mowa w ust. 1, innych niż określone w art. 61 ustawy, okazuje ponadto legitymację służbową, a na żądanie osoby, wobec której podjęto wykonywanie tych uprawnień, umożliwia odnotowanie danych w niej zawartych.
3. Po zakończeniu wykonywania czynności służbowych, o których mowa w § 1 pkt 1-3 i 5, policjant ustnie informuje osobę, wobec której czynności te podjęto, o prawie złożenia zażalenia do właściwego miejscowo prokuratora na sposób przeprowadzenia tych czynności. Dz.U.2005.141.1186
Oni byli w mundurze wiec nie maja obowiazku nikomu do reki dawac swojej blachy ...
2. Policjant nieumundurowany przy wykonywaniu uprawnień, o których mowa w ust. 1, innych niż określone w art. 61 ustawy, okazuje ponadto legitymację służbową, a na żądanie osoby, wobec której podjęto wykonywanie tych uprawnień, umożliwia odnotowanie danych w niej zawartych.
3. Po zakończeniu wykonywania czynności służbowych, o których mowa w § 1 pkt 1-3 i 5, policjant ustnie informuje osobę, wobec której czynności te podjęto, o prawie złożenia zażalenia do właściwego miejscowo prokuratora na sposób przeprowadzenia tych czynności. Dz.U.2005.141.1186
Oni byli w mundurze wiec nie maja obowiazku nikomu do reki dawac swojej blachy ...
"ale sie panu rence czensom" no kurwa to jest przyszlosc naszego kraju?
Obczajcie to jak dostał te 200 zł mandatu jaki już osrany był
kryminalna i nie ma gimbazy w domu
Kurwa, co za debile. Zamiast kulturalnie podejść, a nuż niższy mandat albo upomnieniem się skończy, to cwaniakują i pyskują... Impreze na pełną pizdę to można sobie w domu robić, choć i wtedy można kwit dostać, jak się przesadzi.
Cytat:
Gimazjon gimbazjonem, ale fakt: Policjant na służbie ma obowiązek się wylegitymować (Chyba, że się zmieniło, nie chce mi się teraz tego weryfikować).
kolejny prawnik hehe! zmieniło się zmieniło ale w1990 hehe. Znajomość przepisów powiem szczerze że bez książek i kodeksów przy sobie policja zagina prawników bo robią taki rzeczy codziennie a prawnik jest mądry dopiero jak sobie poczyta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów