Brak akcji od początku do końca, dlatego oglądać całość. Generalnie jest do chuja niepodobny nawet. Ale wkurwia wystarczająco, by zamienić o nim kilka słów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dandl napisał/a:
Ostatnio robiłem z kumplem impreze na ok. 10 osób, wdupiła policja.. Wszyscy grzecznie stoją przepraszają a chuje wjebali nam 500 stów!!! tutaj takie gimbozjady cwaniaczą i jeszcze 2 stówki dostają.
No już nie pierdol, często robie imprezy na mieszkaniu i raz rzeczywiście przegieliśmy i przyjechała policja, ale na upomnieniu się skończyło.
Jak w Polsce jestem to często przyjeżdża policja na osiedla, na ławki, bo hałas i społeczniaki dzwonią. Aczkolwiek jestem zawsze za tym, żeby kulturalnie porozmawiać, niech nas spiszą, upomną, cokolwiek, ale z kulturą. Pamiętam w te wakacje miałem sytuację, kiedy to przyjechało 2 Kianką, stosunkowo młodych, interwencyjna. Wysiedli, poprosili dokumenty, popatrzyli dookoła czy syfu zbytniego nie ma, pośmiali się z nami, pogadali i grzecznie powiedzieli, żebyśmy poszli, bo znowu zadzwonią, a im się nie chce wracać.
Jak już wiele razy było powiedziane - są policjanci i są psy. Ci drudzy to kurwy, którym w życiu nie wyszło, a ci pierwsi to normalni ludzie i do tych pierwszych trzeba mieć szacunek.
Jak już wiele razy było powiedziane - są policjanci i są psy. Ci drudzy to kurwy, którym w życiu nie wyszło, a ci pierwsi to normalni ludzie i do tych pierwszych trzeba mieć szacunek.
Gdzie 2 część jak jest wjazd na chatę albo jak młodociany dostaje wpierdol od starych za kolegium?
komuno wróć bo jak kór..a oglądam takich gnoji kturzy sie tuka po północy to sam bym im napier...ił
Niestety ja znam historię autentyczną, gdzie nagrywający też nie chciał oddać telefonu i skończyło się na wpier**lu na komendzie dołkiem 48 i sprawą w sądzie (zarzuty za stawianie oporu, zniewagę policjanta) niestety oskarżony nie miał jak się wybronić i zakończyło się na wyroku w zawieszeniu.
Jak ja byłem młody i policja wpadała ;/ to wszyscy siedzieli cicho żeby każdego nie wylegitymowali bo najebani jak szpaki, a 18 nie skończona.
Ciekawe czy wszyscy tam obecni mieli te 18 lub więcej
Ciekawe czy wszyscy tam obecni mieli te 18 lub więcej
Chłopak choć bezczelny to ma racje POLSKA to nie folwark policji i jeśli chcemy być cywilizowani to policja oraz inne instytucje musza wiedzieć ze jesteśmy świadomi swoich praw chociaż byśmy je wygłaszali na**bani w trzy du*p! Dobrze że to nakręcił i pokazał jak oni straszą a to jak powiedział znany mieliście "Władza powinna bac się ludu a nie lud władzy" a ludzie nasączeni komuną pamiętają czasy jak to dwóch trepów wpadło do parku gdzie piła grupka ludzi i od razu był spokój ale zapomnieli ze te same trepy za bez prawne pomówienie ich spałowali bo niby coś tam zrobili.
Taaaak, każdy zna kolegę kolegi, któremu stała się nie wiadomo jaka krzywda ze strony policji i tak dalej, mimo młodego wieku nie stanę po stronie tych wyszczekanych małolatów. Są aroganccy i niewychowani, pseudo-cwaniaczenie oraz 'znajomosc' prawa już nawet nie śmieszy, tylko żenuje. Wiem wiem .. w grupie to każdy kozak JP itd., ale osobno sraliby w majty, pampersy nawet by nie pomogły. Bezstresowe wychowanie dzieci to pedagogiczna porażka oraz pewnie moja pokuta na starość. Dziękuję, dobranoc
Kurwa po ryju bym jebanym gnojom najebał.
Dla takich pierdolonych gimbusów wychowanych bezstresowo są tylko dwa działające leki piąchopiryna i butopirazol.
Dla takich pierdolonych gimbusów wychowanych bezstresowo są tylko dwa działające leki piąchopiryna i butopirazol.
Na oglądali się jak filmików jak ktoś się ubiega o swoje prawa względem policji i powtarzają kwestie,tyle że te swoje prawa trzeba znać,a nie powtarzać po ludziach z youtube
kuuurwa, jakbym jednego z drugim do porządku przyprowadził to by milion tych mandatów przyjęli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów