A może jednak nie
A może jednak nie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdolone bydło, tęczowa nowoczesna ełropa, nawpuszczali tego skurwysyntwa a teraz zwykli obywatele beda cierpiec.
co ty pierdolisz ? jaka tęczowa to zasrane arabusy, pedały się ruchają na ulicy nie obijają mordy
Jeszcze parę lat i Unia tak zrobi że będziesz miał gówno do gadania i taki odpad będziesz przyjmować we własnej chacie
A ty razem ze mną więc zamień tą komórkę w piwnicy na kawalerkę bo ci ciasno będzie.
pierdolone bydło, tęczowa nowoczesna ełropa, nawpuszczali tego skurwysyntwa a teraz zwykli obywatele beda cierpiec.
i już się nie da tego zatrzymać bo lewaki to prawie wszystkie gimbazy dzisiaj, często mają bogatych tatusiów. I to widać nawet w Polsce - to co tam się musi dziać. A to nie jest wina gimbusów bo też są często poddani propagandzie jak ten "Euroweek" gdzie była integracja dorosłych murzynów i polskich nastolatek
Jeszcze parę lat i Unia tak zrobi że będziesz miał gówno do gadania i taki odpad będziesz przyjmować we własnej chacie
Na szczęście mamy tutaj tyle patusów i prawilniaczków co na nich tak narzekamy ale jak przyjdzie co do czego to oni się wpierdolą w nich jak czołgi na Irak i zaraz ich wypierdolą tak jak z pewnej ławki w Polsce Ukrow.
co ty pierdolisz ? jaka tęczowa to zasrane arabusy, pedały się ruchają na ulicy nie obijają mordy
Mu raczej chodziło o lewactwo( tęczowa ojropa), które tych jebanych brudasów zaprasza.
Play
Też mieszkam i dokładnie nie wiem. ale kest awantura pod ambasadą iranu i to z tamtąd. Przez moment pojawia się flaga Persji i chyba xa typem z brodą miga w tle budynek ambasady przy Hyde Parku
massz na mysli polskie bydlo?
Tam jak nie jedno to drugie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów