A może jednak nie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
A może jednak nie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdolone bydło, tęczowa nowoczesna ełropa, nawpuszczali tego skurwysyntwa a teraz zwykli obywatele beda cierpiec.
Wyjebane mam w problemy brytoli. Ich podwórko - ich gówna
alucard321 napisał/a:
Wyjebane mam w problemy brytoli. Ich podwórko - ich gówna
Jeszcze parę lat i Unia tak zrobi że będziesz miał gówno do gadania i taki odpad będziesz przyjmować we własnej chacie
To ładnie się dzieje w Zjednoczonych Emiratach Brytyjskich.
sajk0 napisał/a:
pie**olone bydło, tęczowa nowoczesna ełropa, nawpuszczali tego sk***ysyntwa a teraz zwykli obywatele beda cierpiec.
jaka tęczowa co ty pierdolisz
O co tam chodzi? Dlaczego się napierdalają?
Mieszkam w UK ale nie wiem co jest grane nawet
nawpuszczali kakalaków to teraz kurwa mają to samo u dojczlandów że się panoszą nie u siebie !
skończony pis wyczulony był na czarne malpy migracyjne . Troszkę dalbym małolata czarnegfo wpierdalu .. Jak to brudasy poczynaja england huj tu spi teleportation hard
Pro100wPussy napisał/a:
skończony pis wyczulony był na czarne malpy migracyjne . Troszkę dalbym małolata czarnegfo wpierdalu .. Jak to brudasy poczynaja england huj tu spi teleportation hard
Ktoś to gówno przetłumaczy?
Policja bez spluw - jak w filmie "Człowiek Demolka". Wystarczył jeden Wesley Snipes, żeby zastraszyć cały patrol i pół miasta. Tutaj ciapaków jest sporo i ich nikt nie wykastrował. Jak ta biedna policja ma sobie kurwa z nimi dać radę bez gnatów? W USA, za uderzenie policjanta by wpakowali w skurwiela trzy magazynki. Gdyby tu zrobiono to samo, brudasy by spierdalały w popłochu. Mało tego, może gdyby mieli spluwy, to ciapaki mogłyby nie być tak chętne do robienia takiego gnoju przy policji - wiedząc, że może się to skończyć dla nich 6 stóp pod ziemią.
Derma napisał/a:
O co tam chodzi? Dlaczego się napierdalają?
To część akcji wymiany reżimu w Iranie przez tych co zawsze czyli Izraelsko-Amarykańską mafie. Oczywiście oficjalna narracja nazywa to protestami w związku ze śmiercią kobiety, która zmarła po aresztowaniu przez tak zwaną policje moralności w Iranie.
Ok , jedyny opis jaki znalazłem cyt. " This man was said to be working for the Iranian regime and filming anti regime protesters in London yesterday, his phone was taken by the crowd, and this
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów